Κόβει την ανάσα η πρώην σύζυγος του μακελάρη του Ορλάντο: «Με χτυπούσε, είμαι τυχερή που γλύτωσα»

Η πρώην σύζυγος του 29χρονου ύποπτου για τη δολοφονία 50 ανθρώπων σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης Ορλάντο νωρίς την Κυριακή, δήλωσε ότι ήταν βίαιος και διανοητικά ασταθής και ότι την χτυπούσε επανειλημμένα, ενώ ήταν παντρεμένοι.

Όπως αναφέρει, μιλώντας στην Washington Post, γνώρισε τον Omar Mateen στο διαδίκτυο πριν περίπου οκτώ χρόνια και αποφάσισε να μετακομίσει στη Φλόριντα και να τον παντρευτεί. Η ζωή μαζί του ήταν αρχικά κανονική, αλλά στη συνέχεια ο σύζυγός της έγινε βίαιος.

Η ίδια μίλησε υπό το καθεστώς της ανωνυμίας στη εφημερίδα καθώς φοβάται για την ασφάλειά της. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της, ο 19χρονος ήταν ασταθής. «Με χτύπαγε. Θα επέστρεφε στο σπίτι και θα ξεκινούσε να με χτυπάει επειδή το πλυντήριο δεν είχε τελειώσει ή για κάτι παρόμοιο», λέει η η γυναίκα που επιβεβαιώνει ότι οι γονείς του φερόμενου δράστη είναι από το Αφγανιστάν. Παράλληλα όμως αναφέρει ένα νέο στοιχείο, ότι ο Omar Mateen γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη με την οικογένειά του να μετακομίζει αργότερα στη Φλόριντα.

Σύμφωνα με την Washington Post μάλιστα, ο ύποπτος σε φωτογραφίες στο MySpace δημοσίευε selfies του στις οποίες φοράει πουλόβερ με το σήμα της αστυνομίας στη Νέας Υόρκης.

Η πρώην σύζυγός του εξηγεί ότι ήταν δύσκολα όταν γνωρίστηκαν για αυτό αποφάσισε να μετακομίσει στη Φλόριντα ώστε να είναι μαζί του. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2009 και μετακόμισαν σε ένα σπίτι με δύο υπνοδωμάτια στο Φορτ Πιρς που ανήκε στην οικογένεια του συζύγου της.

«Έμοιαζε με κανονικός άνθρωπος» ενώ τονίζει ότι δεν ήταν πολύ θρησκευόμενο άτομο και πήγαινε συχνά στο γυμναστήριο. Παράλληλα σημειώνει ότι τους λίγους μήνες που ήταν μαζί δεν της έδειξε κανένα σημάδι ότι επηρεαζόταν από το ριζοσπαστικό Ισλάμ. Είπε ότι είχε ένα πιστόλι μικρού διαμετρήματος και ότι εργαζόταν ως φύλακας σε μια κοντινή εγκατάσταση για ανήλικους παραβάτες. Όπως συμπληρώνει «ήταν ένα πολύ κλειστό άτομο».

Ο γάμος τους τελείωσε όταν οι γονείς της έμαθαν για τις επιθέσεις και παρενέβησαν πετώντας μέχρι το Φορτ Πιρς, παίρνοντας την μαζί τους και αφήνοντας πίσω ό,τι της ανήκε.

Σύμφωνα με την πρώην σύζυγο του Matteen έκτοτε δεν είχε καμία επικοινωνία μαζί του, αν και ο ύποπτος προσπάθησε να έρθει σε επαφή. Το διαζύγιό τους βγήκε το 2011. «Κυριολεκτικά με έσωσαν», λέει στην εφημερίδα η γυναίκα η οποία αφού ενημερώθηκε για όσα έγιναν στο Ορλάντο είπε: «Ακόμα το δουλεύω. Είμαι σίγουρα τυχερή».

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία της

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που κυκλοφορούν στο διαδίκστυο και συγκεκριμένα σύμφωνα με το heavy.com, πρώην σύζυγος του φερόμενου ως μακελάρη του Ορλάντο είναι η Sitora Yusufiy, η οποία έχει συνεχίσει τη ζωή της και είναι παντρεμένη με έναν άντρα βραζιλιάνικης καταγωγής.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ