Καλοκαιράκι ίσον νησάκι: Δείτε λοιπόν τα 10 Ελληνικά νησιά που πρέπει οπωσδήποτε να πάτε (φωτό)

Μύρισε καλοκαιράκι..επιτέλους! Όλοι βρισκόμαστε σε μια σύγχυση για το που θα πάμε, πότε θα κλείσουμε ακτοπλοϊκά, ξενοδοχεία, να ταιριάξουμε τις άδειες με τους φίλους και τις κολλητές μας.. ουφ!! Τελικά όμως που θα πάμε; Εντάξει, τα κλασσικά νησιά τα έχουμε λίγο πολύ επισκεφτεί. Καιρός όμως να ανακαλύψουμε κι άλλα κρυμμένα νησιά, αλλά και πιο γνωστά, από μια άλλη οπτική γωνία

Μύρισε καλοκαιράκι..επιτέλους! Όλοι βρισκόμαστε σε μια σύγχυση για το που θα πάμε, πότε θα κλείσουμε ακτοπλοϊκά, ξενοδοχεία, να ταιριάξουμε τις άδειες με τους φίλους και τις κολλητές μας.. ουφ!! Τελικά όμως που θα πάμε; Εντάξει, τα κλασσικά νησιά τα έχουμε λίγο πολύ επισκεφτεί. Καιρός όμως να ανακαλύψουμε κι άλλα κρυμμένα νησιά, αλλά και πιο γνωστά, από μια άλλη οπτική γωνία, όπως μας τα παρουσιάζει το travelplanet24.gr.

1. Ανάφη



Γιατί; Το vibe που εκπέμπει το νησί, η απλή καθημερινότητα και η απίστευτη παρέα που θα κάνεις εκεί (γιατί θα κάνεις!), αξίζουν σίγουρα μια επίσκεψη!

2. Ελαφόνησος



Γιατί; Είσαι camper; Ε.. πρέπει να πας στην Ελαφόνησο!

3. Αστυπάλαια



Γιατί; Έχει μια από τις ομορφότερες χώρες! Το νησί είναι χτισμένο πάνω σε ένα βράχο, όπου την κορυφή του στολίζει ένα κάστρο που ολοκληρώνει το μαγικό τοπίο! (Μην ξεχάσεις να περάσεις από το καφέ που βρίσκεται κάτω από το κάστρο, τέλειο!)

4. Δονούσα



Γιατί; Εναλλακτικές διακοπές στο αποκορύφωμά τους!

5. Ικαρία



Γιατί; Μια λέξη: Σεϋχέλλες! Δεν χρειάζεται να πας μακριά για να δεις μια εξωτική παραλία ;)

6. Κύθηρα



Γιατί; Καταρράκτες, βλάστηση, σπηλιές, κάστρα, να συνεχίσουμε;;

7. Φολέγανδρος



Γιατί; Τέλειο νησί για ζευγαράκια!!

8. Κίμωλος



Γιατί;  Αν είσαι φιλόσοφος, παρατηρητής, λατρεύεις την απλή αλλά νόστιμη τοπική κουζίνα, μακριά από την κίνηση και τα μοντέρνα μέρη, είναι το ιδανικό μέρος για σένα!

9. Αλόννησος



Γιατί; Είναι αυτό που λέμε: “συνδυάζει βουνό και θάλασσα!” Ένα πολύ “πράσινο” νησί με πανέμορφες παραλίες!

10. Σέριφος



Γιατί; Κατάλευκα σπίτια με πολύχρωμα παράθυρα, πεντακάθαρα σοκάκια, εκκλησάκια με λευκό ή γαλάζιο θόλο, παραδοσιακοί ανεμόμυλοι, χρυσαφένιες αμμουδιές που περιμένουν να τις ανακαλύψεις!

Είναι απλό.. Η φάση είναι ελληνικό καλοκαίρι!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ