H ολική μεταμόρφωση του καθωσπρέπει πρωταγωνιστή του Παπακαλιάτη σε freak του Fitness

Καλώς ή κακώς, ο J.K. Simmons έγινε (καθολικά) γνωστός στην Ελλάδα μέσα από την περσινή ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Ένας Άλλος Κόσμος». Μήνες πριν, όμως, είχε δώσει μια συγκλονιστική ερμηνεία στο εξίσου συγκλονιστικό «Whiplash» ενώ, χρόνια πριν, είχε παραδώσει μια σειρά εντυπωσιακών χαρακτήρων σε δεκάδες ταινίες χάρη στις σταθερά υπέροχες ερμηνείες του.

Τέλος πάντων, το θέμα μας σήμερα δεν είναι το αδιαμφισβήτητο ταλέντο του Simmons αλλά η εμφάνισή του. Γιατί, ο κομψός 61χρονος ηθοποιός, δεν μοιάζει καθόλου, πλέον, με το πώς τον γνωρίσαμε.

Ο ηθοποιός και fitness pro Aaron Williamson, αποκάλυψε την εντυπωσιακή (αν και αυτό είναι το λιγότερο που μπορούμε να πούμε) αλλαγή στην εμφάνισή του Simmons πριν από λίγες ημέρες, ανεβάζοντας δύο φωτογραφίες του ηθοποιού από το γυμναστήριο στο οποίο πηγαίνουν και οι δύο. Κάτω από τη μία φωτογραφία έγραψε «Κάθε φορά που γυμναζόμαστε μαζί ξεχνώ πως είναι 61 χρονών. Έχω τόσο πολύ σεβασμό για αυτόν τον τύπο». Εμείς να δεις, Aaron.


Όχι, ο Simmons δεν τρελάθηκε ξαφνικά με τα βάρη και τα συμπληρώματα πρωτεΐνης.
Ο ηθοποιός έπρεπε να «φουσκώσει» για τις ανάγκες του νέου του ρόλου ως Επίτροπος Gordon στην ταινία «Justice League» που θα κυκλοφορήσει το 2017 -έναν ρόλο που στο πρόσφατο παρελθόν είχε αναλάβει ο Gary Oldman στις ταινίες «Batman» του Christopher Nolan. Ίσως, βέβαια, στην πορεία να πωρώθηκε λίγο και ο ίδιος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ