Με τις .... ποδάρες της στο Glamour η Σερένα Γουίλιαμς - Η πιο ακριβοπληρωμένη αθλήτρια στον κόσμο

Tο περιοδικό Forbes την ανακηρύσσει την πιο ακριβοπληρωμένη γυναίκα αθλήτρια σε όλο τον κόσμο. Εκείνη; Διαμαρτύρεται για το ότι πληρώνεται λιγότερο από τους άνδρες συναθλητές της.

Η 34χρονη Σερένα Γουίλιαμς επιμένει ότι όσο μεγαλώνει γίνεται καλύτερη.
Ποζάρει στο περιοδικό Glamour και μας κόβονται τα πόδια βλέποντας τα δικά της.

Μεταξύ άλλων στην συνέντευξη αναφέρει  «Η μητέρα μου έλεγε πως στα 30 σου είσαι πιο δυνατή από τα 20 σου. Δεν την πίστευα τότε, αλλά παίζω καλύτερα στα 30 μου. Και έπαιζα πολύ καλά στα 20 μου, μην με παρεξηγήσετε. Αλλά η συνέπειά μου είναι καλύτερη, η ορμή μου είναι καλύτερη και οι νίκες μου πιο γρήγορες».

Η χαρισματική τενίστρια κέρδισε $28.9 εκ. τον τελευταίο χρόνο και φυσικά είναι ωφελημένη από το σκάνδαλο με την υπόθεση ντόπινγκ της Μαρίας Σαράποβα, η οποία αποκλείστηκε από τα γήπεδα για τα επόμενα δύο χρόνια και έχασε την κορυφή του Forbes που είχε κατακτήσει πέρσι.

Φέτος είναι σίγουρα η χρονιά της και εκείνη νιώθει ευγνωμοσύνη: «Μου δόθηκαν πολλά. Πρέπει να δώσω κάτι πίσω» συμπληρώνει στην συνέντευξη της στο περιοδικό.  Η Σερένα θεωρεί ότι η ταπεινότητα είναι μια αρετή που όλοι οφείλουμε να κατακτήσουμε και να πασχίσουμε για αυτήν.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ