Αυτός είναι ο «δράκος» με το ποδήλατο που αποπλάνησε 27 μαθήτριες - Στην δημοσιότητα τα στοιχεία του από την ΕΛ. ΑΣ

Δόθηκαν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του «δράκου» με το ποδήλατο που αποπλανούσε ανήλικες μαθήτριες έξω από σχολεία της Αττικής. 

Με εντολή της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 46χρονου υπηκόου Αλβανίας, ο οποίος συνελήφθη στις 2-6-2016 στη Δραπετσώνα Πρόκειται για τον:  HAJDERAJ (ον) SHPETIM του AHMET και της SANIE , γεννηθέντα στις 12-2-1970 στην Αλβανία.


Πως προσέγγιζε τα θύματά του

«Γεια σου. Με θυμάσαι; Είμαι ο κύριος που είχε βάψει το δωμάτιό σου. Είμαι φίλος του μπαμπά σου. Θέλεις να πάμε μία βόλτα με το ποδήλατο;». Αυτή είναι μία από τις φράσεις που χρησιμοποιούσε ο 46χρονος παιδόφιλος με το... ποδήλατο, προκειμένου να προσεγγίζει τα ανήλικα κορίτσια. «Περιπολούσε» έξω από σχολεία με σκοπό να ασελγεί σε βάρος των ανήλικων μαθητριών. Με αυτόν τον τρόπο είχε κατορθώσει σε διάστημα 9 μηνών να αποπλανήσει 27 μαθήτριες σεΠειραιά, Δραπετσώνα, Καμίνια, Κερατσίνι, Χαλάνδρι, Αγ. Παρασκευή και άλλες περιοχές των δυτικών και βόρειων προαστίων. Άλλαζε συνεχώς τομείς δράσης ακόμη και ποδήλατα για μην είναι εύκολος ο εντοπισμός του. Αφού παραπλανούσε τα κορίτσια όταν ερχόταν σε κοντινή απόσταση, τα αγκάλιαζε με τη βία, τα θώπευε σε απόκρυφα σημεία του κορμιού τους και τα φιλούσε στο στόμα. Σε μία από τις μαθήτριες είχε κλέψει το κινητό της τηλέφωνο, πιθανότατα για να εντοπίσει συμμαθήτριες του θύματος στα social media. Η αστυνομία είχε δεχτεί δεκάδες καταγγελίες με τα θύματα να έχουν δώσει περιγραφές του.

Παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ