Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ: Ωμή η παρέμβαση Κοντομηνά – Με οργή την σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή - Βίντεο

Λίγες ώρες μετά την on air παρέμβαση του Δημήτρη Κοντομηνά στην εκπομπή «Happy Day», σχετικά με την συζήτηση που γινόταν στο στούντιο για το ιατρικό κέντρο.  

 

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ:

«Η ωμή παρέμβαση του κ. Δημήτρη Κοντομηνά στην πρωινή εκπομπή της τηλεόρασης του «ALPHA» έδειξε απροκάλυπτα πώς εννοούν την ενημέρωση τα αφεντικά στα κανάλια, διαψεύδοντας, έμπρακτα, όσους υποστηρίζουν ότι το προϊόν της ενημέρωσης δεν ελέγχεται και δεν καθορίζεται από την ιδιοκτησία των Μέσων.


Εν τούτοις, οφείλουμε να επισημάνουμε και κάτι ακόμη: Η ενημέρωση, εφ' όσον μιλάμε για πραγματική ενημέρωση, είναι υπεύθυνη δουλειά των δημοσιογράφων και δεν μπορεί να προσφέρεται ως έδεσμα μεταξύ τυρού και αχλαδίου, όπως συμβαίνει σε ψυχαγωγικές εκπομπές. Όσοι το επιδιώκουν, με όποιους στόχους, πρέπει να γνωρίζουν ότι αυτό έχει και τις συνέπειές του…

Η κυβέρνηση, όμως, αντί να πάρει μέτρα προς την κατεύθυνση της προστασίας του πλουραλισμού και της ελεύθερης και υπεύθυνης ενημέρωσης, φροντίζει να «τακτοποιήσει» το τηλεοπτικό τοπίο με εκπτώσεις στους καναλάρχες, που θέλουν λιγότερους από τους μισούς δημοσιογράφους, μετά την αδειοδότηση.

Η ΕΣΗΕΑ αντιδρά και θα συνεχίσει να αντιδρά στη φαλκίδευση της ενημέρωσης και στην ποδηγέτηση των δημοσιογράφων, που επιχειρείται συστηματικά.
Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ».

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Σκληρή απάντηση στην ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ για την παρέμβαση Κοντομηνά

Μέσα από την εκπομπή της Τετάρτης, την ώρα της σύνδεσης με τον Δήμο Βερύκιο, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε τα εξής: «Όταν είσαι τρεις ώρες κάθε μέρα στον αέρα εδώ και δυόμισι τρία χρόνια, μπορεί να έχεις και μια κακή στιγμή και όλοι ψάχνουν αφορμή στον βωμό της ανθρωποφαγίας που μας διακατέχει μια κακή σου στιγμή για να σε πετροβολήσουν. Και αυτοί που κάνουν τις ανακοινώσεις, ας κοιτάξουν στα μητρώα τους που έχουν γράψει ως δημοσιογράφους τους γραμματείς, φαρισαίους, βαστάζους και οδηγούς των διευθυντών ειδήσεων και μετά να πάνε να το παίξουν καμπόσοι με ανακοινώσεις. Ευχαριστώ».

Διαβάστε επίσης: Τι έγραψε ο Δ. Παπανώτας για το επεισόδιο με το αφεντικό του Δ. Κοντομηνά που εξεμάνη & παρενέβη στην εκπομπή

 

Κοντομηνάς έξαλλος στο Happy Day: Με κάνατε & ντράπηκα - Να ζητήσετε συγγνώμη για το Ιατρικό Κέντρο και τα όσα είπατε

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ