Χωρίζουν και επίσημα Αθηνά και Αλβάρο- Τι λέει η εκπρόσωπός του για την απιστία

Η εκπρόσωπος του «Ντόντα» επιβεβαίωσε την πληροφορία για το διαζύγιο μιλώντας στο People. «Οποιος έχει περάσει χωρισμό ξέρει πόσο επώδυνο είναι. 

Ο Ντόντα και η Αθηνά ήταν παντρεμένοι για 11 χρόνια και σε αυτό το ταξίδι μοιράστηκαν μία ζωή, την αγάπη για τα άλογα, τον αθλητισμό και την οικογένεια», δήλωσε η εκπρόσωπος του Βραζιλιάνου.

 

Σε ό,τι αφορά τις φήμες ότι το τέλος ήρθε μετά από απιστία του «Ντόντα», η εκπρόσωπός του τις απέρριψε. «Διατηρούν μία εγκάρδια σχέση και θα ήθελαν να περάσουν αυτή την οδυνηρή στιγμή με τη μέγιστη προστασία της ιδιωτικής τους ζωής και σεβασμό και να μην είναι τα θύματα οποιασδήποτε άλλης δυσφήμησης και ανέντιμων ειδήσεων», σχολίασε.

Πάντως, πηγή του People επιμένει ότι ο χωρισμός επήλθε εξαιτίας «περιπέτειας» του Αλβάρο. «Οταν η Αθηνά έμαθε για την απιστία του τον Μάρτιο έφυγε από το Γουέλινγκτον, στη Φλόριντα, και από τότε δεν έχει επιστρέψει. Αρχικά πήγε στο Βέλγιο», ανέφερε η πηγή του περιοδικού, το οποίο δεν κατάφερε να επικοινωνήσει με την Αθηνά Ωνάση.

 

«Ο Ντόντα έβγαινε με την αδελφή άλλου αθλητή της ιππασίας και είχε εμπλακεί σε διάφορες σχέσεις. Εχει φήμη για αυτό και ο γάμος τους ήταν θέμα συζήτησης τη χειμερινή περίοδο», ανέφερε άλλη πηγή στο People.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ