4 tips για να είσαι πιο χαρούμενη στη δουλειά

Η ευτυχία μπορεί να βρεθεί εύκολα. Δεν απαιτεί μεγάλες και κουραστικές προσπάθειες – παρά τα όσα πιστεύουμε – αρκεί όμως να έχεις την πρόθεση να την ψάξεις. 

Καλλιέργησε όσο μπορείς αυτή τη συνήθεια και θα δεις ότι θα προστεθούν μικρές στιγμές, οι οποίες θα κάνουν, όλες μαζί, τη μεγάλη διαφορά. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τη δουλειά σου.

 

Είτε κάνεις κάτι μεγάλο, είτε κάτι φαινομενικά ασήμαντο, όπως μία έκπληξη σε μια συνάδελφο για τα γενέθλια της, όλα αυτά ”μαλακώνουν” τον εργασιακό σου μικρόκοσμο. Ορίστε μερικά tips για να είσαι πιο χαρούμενη στην δουλειά:

 

Η λέξη κλειδί: Έχε μία λέξη της χρονιάς. Διάλεξε μια λέξη, π.χ. “επιτυχία” ή “συνεργασία” ή “νεωτερισμός” και προσπάθησε να την ακούς, να ζεις μαζί της, να τη χρησιμοποιείς σε συζητήσεις, και άσε την να τριγυρνά στις σκέψεις σου. Αφού διαλέξεις την λέξη της χρονιάς, γράψε την, βάλε την σε κάδρο, σχημάτισε την σε τουβλάκια στο γραφείο σου. Όσο τα μάτια και οι σκέψεις σου γυρίζουν γύρω από αυτή τη λέξη, να είσαι σίγουρη ότι θα την απορροφήσουν ξανά και ξανά. Είναι ένα πολύ δυνατό κόλπο.

 

Εξελίξου: Κόψε τα μαλλιά σου, αγόρασε κόκκινα γυαλιά και διασκεδαστικά κοσμήματα. Ένα φρέσκο look που αντικατοπτρίζει το “εγώ, τώρα” θα σε ανανεώσει και επιπλέον θα δώσει ένα φρέσκο και αναζωογονητικό αέρα στη δουλειά σου.

Δείτε εδώ όλη τη συνέχεια - tsemperlidou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ