«Μαύρο» ανέβασε η πρώην σύζυγος του Νίκου Τριανταφυλλίδη στο προφίλ της - Συγκινητικό μήνυμα από την νέα σύντροφο του

Σε θλίψη βύθισε τον καλλιτεχνικό κόσμο, η είδηση του θανάτου του σκηνοθέτη Νίκου Τριανταφυλλίδη, σε ηλικία 49 ετών. Επειτα από γενναία μάχη που έδωσε με την επάρατο νόσο, ο σκηνοθέτης και γιος του Χάρρυ Κλυν, άφησε την τελευταία του πνοή.

Σύσσωμη η οικογένεια στο πλευρό του Νίκου Τριανταφυλλίδη, στην περσινή προβολή της ταινίας «Οι Αισθηματίες»- Στην ταινία συμμετείχε και η μικρή Λώρα

Η πρώην σύζυγος του, Sunny Μπαλτζή, με την οποία είχαν αποκτήσει μαζί μία κόρη, τη Λώρα, είναι συντετριμμένη. Μάλιστα στο προσωπικό της προφίλ στα social media, ανέβασε «μαύρο», σε ένδειξη πένθους.

 

Με ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε μέσω της προσωπικής της σελίδας στο facebook τον αγαπημένο της, Νίκο Τριανταφυλλίδη, που έχασε τη μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία μόλις 49 χρονών, η σύντροφος του, Μαρία Δανέζη.

«Χτες το απόγευμα έφυγε από την ζωή ο σύντροφος της ζωής μου Nicholas Triandafyllidis. Σήμερα από τις 17.00 το απόγευμα και μέχρι τα ξημερώματα το σπίτι μας θα είναι ανοιχτό για φίλους και γνωστούς , αγαπημένους και "περαστικούς" για να πιούμε στην μνήμη του και να ακούσουμε τους δίσκους του που τόσο αγαπούσε», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ