Το ρομάντζο μετατράπηκε σε θρίλερ για την 15χρονη Karen: Το αγόρι της βιντεοσκόπησε τον βιασμό & τη δολοφονία της

Ημίγυμνo στο ντουλάπι νεροχύτη ενός εγκαταλελειμμένου διαμερίσματος στο Χιούστον βρέθηκε το πτώμα της 15χρονης Karen Perez.

Η έφηβη φέρεται να ικέτευσε για τη ζωή της τον σύντροφό της που φέρεται να τη βίασε και να τη δολοφόνησε ενώ κινηματογραφούσε τα πάντα. Οι εισαγγελείς ανέφεραν πως σε βίντεο του κινητού του αγοριού της έχουν καταγραφεί οι τελευταίες της στιγμές στη ζωή.

Ακουγόταν, όπως είπαν οι εισαγγελείς, να τη φωνάζει με το όνομά της και την ανάγκασε να κάνουν σεξ. “Δεν θέλω να πεθάνω” ακούγεται να λέει η 15χρονη όταν ο φίλος της άρχισε να την πνίγει επειδή δεν ήθελε να κάνει σεξ.

Όταν η Karen εξαφανίστηκε, η οικογένειά της ζήτησε από την αστυνομία να πάει στο σπίτι του αγοριού της. Ο πατέρας του άρχισε να ψάχνει την έφηβη με το αυτοκίνητο μέχρι που του είπε ο γιος του να γυρίσουν σπίτι επειδή δεν είναι ζωντανή. Τότε ο πατέρας του κάλεσε τις αρχές.

Οι αστυνομικοί βρήκαν μηνύματα στα κινητά του αγοριού της που της ζητούσαν να φύγει από το σχολείο. Εάν δεν το έκανε, όπως την απειλούσε, τότε θα τελείωνε η ζωή της. Ο νεαρός κατηγορείται για φόνο και αναμένεται να παρουσιαστεί σήμερα στο δικαστήριο ανηλίκων.

Όλες οι φωτό εδώ - mirror.co.uk

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ