Ελληνική Αστυνομία: Η Ελευθερία Αγραφιώτου γνώριζε πιθανότατα τον δολοφόνο της!

Το ενδεχόμενο η άτυχη Ελευθερία Αγραφιώτου να γνώριζε τον δολοφόνο της εξετάζουν τώρα οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. . 

Και αυτό γιατί όλα δείχνουν ότι η άτυχη γυναίκα  προσπάθησε να διαφύγει τρέχοντας προς το κλιμακοστάσιο (βρέθηκαν αποτυπώματά της) που οδηγεί στο πρώτο όροφο του υπόγειου γκαράζ του Σούπερ Μάρκετ στο Μαρούσι, σε μια προσπάθεια να γλιτώσει από τον δολοφόνο της, ο οποίος την καταδίωκε.

Επίσης, σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, η ΕΛ.ΑΣ. στο εν λόγω κλιμακοστάσιο βρήκε μια κηλίδα αίματος, κάτι το οποίο δείχνει ότι ίσως εκεί ο δράστης κατάφερε να την ακινητοποιήσει και να επιφέρει στην άτυχη γυναίκα το πρώτο χτύπημα, κατά πάσα πιθανότητα στον κρόταφο καθώς φέρεται να της χτύπησε το κεφάλι στο τοίχο.

Στη συνέχεια την έσυρε από τα πόδια μέχρι και την σφραγισμένη πόρτα που οδηγεί πια στον τρίτο εγκαταλελειμμένο υπόγειο του κτηρίου. Εκεί, ίσως, η Ελευθερία Αγραφιώτου συνήλθε από το αρχικό χτύπημα, και αντιστάθηκε, βάζοντας το χέρι της στην πόρτα του υπογείου (βρέθηκε παλαμικό αποτύπωμα του θύματος), σε μια προσπάθεια να αποτρέψει το δράστη να την οδηγήσει στο σκοτεινό σημείο.

Στη συνέχεια ο δράστης, της καταφέρνει νέα χτυπήματα και αφού την σπρώχνει στο εσωτερικό του κλιμακοστασίου και κλείνει πίσω του την μεταλλική πόρτα, την πετάει στο κεφαλόσκαλο και της βγάζει τα ρούχα.

Στο χώρο των υπογείων γκαράζ όπου έγινε η δολοφονία δεν έχει βρεθεί κανένα αποτύπωμα του δράστη κάτι που κάνει την ΕΛ.ΑΣ. να συμπεραίνει ότι το έγκλημα ήταν καλά σχεδιασμένο. 

Οι αξιωματικοί της αστυνομίας δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ο δολοφόνος να παρακολουθούσε την άτυχη γυναίκα και να ήξερε τις κινήσεις της και τις συνήθειες να ψωνίζει από συγκεκριμένα καταστήματα. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ