Καλοκαιράκι για τα καλά! Μίνι καύσωνας για αύριο με την θερμοκρασία στους 35

Λίγες νεφώσεις παροδικά κατά τόπους αυξημένες την Παρασκευή 3 Ιουνίου με πρόσκαιρους όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες στη Μακεδονία και τη Θράκη. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις τοπικά 6 μποφόρ στα νότια πελάγη.

Στην Αττική γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις  κατά τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και πρόσκαιρα έως 5 μποφόρ, με τη θερμοκρασία να φθάνει από 17 έως 35 βαθμούς Κελσίου και στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

 

Στη Θεσσαλονίκη λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κατά τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες με τοπικούς όμβρους και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φθάσει από 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

 

Μακεδονία – Θράκη. Στη δυτική Μακεδονία γενικά αίθριο καιρός, με τοπικές νεφώσεις και πρόσκαιρους όμβρους κατά τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες και στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους και μεμονωμένες καταιγίδες, με σταδιακή βελτίωση από το βράδυ. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 30 βαθμούς Κελσίου και στη δυτική Μακεδονία θα είναι κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

 

Στα νησιά του Ιονίου, στην Ήπειρο, στη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις κατά τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στην Ήπειρό και τη δυτική Στερεά κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 28 βαθμούς Κελσίου και στην Ήπειρο η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

 

Στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά, στην Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο γενικά αίθριος καιρός, με τοπικές νεφώσεις κατά τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες κυρίως στα βόρεια όπου είναι πιθανό να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια πρόσκαιρα τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 32 και κατά τόπους έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη  παροδικές νεφώσεις κατά τις πρωινές ώρες κυρίως στην Κρήτη, όπου είναι πιθανό να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι και βαθμιαία γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια πρόσκαιρα τοπικά έως 6 μποφόρ, με τη θερμοκρασία να φθάνει από 19 έως 29 βαθμούς και στην Κρήτη κατά τόπους έως 32 βαθμούς Κελσίου.

 

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα παροδικές νεφώσεις, με τους ανέμους να είναι μεταβλητοί και στα νότια να πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και τη θερμοκρασία να φθάνει από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

 

Βίντεο: weather.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ