Good news: Η G4s εταιρεία φύλαξης προσφέρει 100 θέσεις στους άνεργους της πτωχευμένης «Πυρσός»

Ο όμιλος ιδιωτικής ασφάλειας G4S ανακοίνωσε σήμερα ότι μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην "Πυρσός Security", προτίθεται να προσφέρει περισσότερες από 100 θέσεις εργασίας στο πρώην προσωπικό της εταιρείας.  

 Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι νέες θέσεις εργασίας αφορούν διάφορους τομείς εξειδίκευσης στο σύνολο της ελληνικής επικράτειας. Οι διαδικασίες πρόσληψης έχουν ξεκινήσει και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν από σήμερα το Κέντρο Επιλογής και Εκπαίδευσης προσωπικού της G4S (Φερρών 15, Πλατεία Βικτωρίας, Αθήνα).   

 

Με περισσότερους από 2.500 υπαλλήλους σε 35 ελληνικές πόλεις, η G4S είναι o μεγαλύτερος Όμιλος ιδιωτικής ασφάλειας στην Ελλάδα και διακινεί σε ετήσια βάση αξίες που ισούνται με το 50% του ΑΕΠ της χώρας.  

 

Η μητρική, G4S plc, με ετήσιο κύκλο εργασιών 9 δισ. ευρώ, αποτελεί το δεύτερο μεγαλύτερο εργοδότη στον κόσμο απασχολώντας πάνω από 600.000 υπαλλήλους σε 120 χώρες.   Eν τω μεταξύ, όπως σημειώνει σήμερα η Καθημερινή, η πτώχευση της "Πυρσός" αφήνει κενά και στα μέσα μεταφοράς της ΣΤΑΣΥ Α.Ε., καθώς η εταιρεία ήταν μία από τις εταιρείες που έχουν αναλάβει την φύλαξη και ασφάλεια των ΜΜΜ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ