Άμπερ Χερντ: Νέες φωτογραφίες ακόμα πιο μαυρισμένη από το ξύλο του Τζόνι Ντεπ & με αίματα στο στόμα

​Λεπτομέρειες από την «τοξική», όπως την χαρακτηρίζουν, σχέση του Τζόνι Ντέπ και της Άμπερ Χερντ αποκαλύπτουν άτομα από το περιβάλλον τους, ενώ στο φως της δημοσιότητας βγαίνουν νέες φωτογραφίες της ηθοποιού μετά τον ξυλοδαρμό της.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, εκτός από την αίτηση διαζυγίου, η 30χρονη σταρ κατέθεσε κι ασφαλιστικά μέτρα κατά του 52χρονου εν διαστάσει συζύγου της, υποστηρίζοντας ότι είναι θύμα ενδοοικογενειακής βίας. Ο Τζόνι αρνείται την κατηγορία, με τους δικηγόρους της Άμπερ να απαντούν ότι ψεύδεται και πως εκείνη δεν τον κατήγγειλε για να μη βλάψει τη φήμη και την καριέρα του.

«Η σχέση του Τζόνι και της Άμπερ ήταν ανέκαθεν τοξική. Είχαν πολλούς καβγάδες», λέει, πηγή που δεν κατονομάζεται στο αμερικανικό «People», το οποίο δημοσιεύει φωτογραφίες που παραχώρησε η Άμπερ, από παλιότερη επίθεση που είχε δεχτεί από τον ηθοποιό.

Η νεαρή ηθοποιός φέρει τραύματα στο πρόσωπο, μαυρισμένο μάτι και κομμένο χείλος και δηλώνει πως «έγινε ένα πολύ σφοδρό επεισόδιο τον Δεκέμβριο του 2015 και φοβήθηκα για τη ζωή μου», ενώ εκπρόσωποι του 52χρονου σταρ αρνήθηκαν να σχολιάσουν τα συγκεκριμένα ενσταντανέ.

Σύμφωνα με όσα λένε στο περιοδικό άνθρωποι από το περιβάλλον του πάλαι ποτέ αγαπημένου ζευγαριού, η 30χρονη είχε αμφιβολίες για το γάμο από… την ημέρα του αρραβώνα, ενώ τους καβγάδες πυροδοτούσαν η ανεξάρτητη φύση της Άμπερ και η ζήλεια που ένιωθε ο Τζόνι.

«Ο Τζόνι τείνει να γίνεται κυκλοθυμικός και δύσκολος και να κλείνεται στον εαυτό του, όταν μια σχέση δεν πάει καλά. Όταν νιώθει έτσι, μπορεί να αντιδράσει με άσχημο τρόπο κι αυτό δεν βοηθά ένα γάμο», λέει άνθρωπος που γνωρίζει τον ηθοποιό.

Κι ενώ η κόντρα δεν λέει να καταλαγιάσει, πηγές από το περιβάλλον του πρώην ζευγαριού εμφανίζονται κατηγορηματικοί: «το διαζύγιο είναι το καλύτερο αποτέλεσμα! Ο Τζόνι και η Άμπερ δεν έπρεπε ποτέ να παντρευτούν!».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ