Καλοκαίρι στον Κήπο του Μεγάρου: Σαββόπουλο, Βιτάλη, Μαραβέγιας μας περιμένουν για αξέχαστες βραδιές

Καλοκαίρι και Κήπος του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, πλέον, πάνε... πακέτο! 

Η αυλαία των συναυλιών ανοίγει το Σάββατο 11 Ιουνίου στις 9 μ.μ., με τη συναυλία «Σήκω, ψυχή μου, δώσε ρεύμα» του Διονύση Σαββόπουλου και της Ελένης Βιτάλη, που επέλεξαν να αρχίσουν τη φετινή τους καλοκαιρινή περιοδεία σ' όλη την Ελλάδα, με γιορτινή διάθεση, από τον Κήπο (συμπαραγωγή: MMA & Ελένη Καλέση).  
Ακολουθεί η Γιορτή της Μουσικής (Tρίτη 21/6, 8 μ.μ., είσοδος ελεύθερη) ένας πλέον καθιερωμένος θεσμός για τους φίλους του Κήπου , όπου στη φετινή μεγάλη συναυλία, θα απολαύσουν καλλιτέχνες και σύνολα από διαφορετικούς μουσικούς χώρους (Χριστίνα Μπαζίλη , Θανάσης Αποστολόπουλος , Παιδική Χορωδία Rosarte, ΚΟΑ, Αγγελική Τουμπανάκη and the Buzz Bastardz).

Την Παρασκευή 24 Ιουνίου (9 μ.μ.) ο Κωστής Μαραβέγιας πιστός στο ραντεβού του αναμένεται να ξεσηκώσει το κοινό με τη συναυλία "Κατάστρωμα" (συμπαραγωγή ΜΜΑ & Minos EMI), και τα τραγούδια του καινούργιου του δίσκου "Φάρος", αλλά και τις γνωστές επιτυχίες του.

Οι συναυλίες του Ιουνίου ολοκληρώνονται την Τετάρτη 29/6 (9 μ.μ.), με την εμφάνιση της Έλλης Πασπαλά και της Underground Youth Orchestra. Η αγαπημένη ερμηνεύτρια εμπνεύστηκε τον τίτλο της συναυλίας της («I Love Athens»), παραφράζοντας το διάσημο τραγούδι "I Love Paris" του Κόουλ Πόρτερ. Πρόκειται για ένα ξεχωριστό μελωδικό αφιέρωμα στην Αθήνα γιατί όπως λέει και η γνωστή ερμηνεύτρια "όσο περισσότερο τραγουδάμε, τόσο περισσότερους λόγους ανακαλύπτουμε για να αγαπάμε την πόλη μας".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ