Διαξιφισμοί Σταύρου - Τσίπρα για τις offshore: Εχετε στο επιτελείο σας συνεργάτες του Ακη που έκλεψαν - Συκοφαντείτε, λυπάμαι

Στα άκρα έφτασε η αντιπαράθεση του επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρου Θεοδωράκη με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στη συζήτηση για τις offshore.

Ο Στ. Θεοδωράκης πήρε το λόγο εξαπολύοντας επίθεση κατά της κυβέρνησης για τα «μπρος πίσω» στο θέμα των offshore, σημειώνοντας ότι «η διάταξη είναι ή προϊόν πονηρής επεξεργασίας ή είναι προϊόν ασχετοσύνης».

Παίρνοντας το λόγο ο Αλέξης Τσίπρας κατηγόρησε τον επικεφαλής του Ποταμιού ότι προστατεύει τη ΝΔ.
Το λόγο ζήτησε αμέσως ο Σταύρος Θεοδωράκης ο οποίος είπε σε υψηλούς προς τον Πρωθυπουργό: «Εσείς έχετε στο επιτελείο σας ανθρώπους του Άκη Τσοχατζόπουλου που έχουν κλέψει πολιτικό χρήμα» για να προκαλέσει αντιδράσεις από τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ ζητώντας να πει ονόματα.

«Ξαφνιάζομαι που κάποιοι εκπλήσσονται από μια αλήθεια. Και αυτή η αλήθεια είναι ότι οι βασικότεροι συνεργάτες του Ακη Τσοχατζόπουλου που σήμερα είαι στη φυλακή είτε είναι σε υπουργικές θέσεις σήμερα είτε είναι στο γραφείο του πρωθυπουργού» επέμεινε ο Στ. Θεοδωράκης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ