Φρίκη! 27χρονος πυρπόλησε την 22χρονη πρώην αγαπημένη του - Δεν άντεχε στην ιδέα ότι δεν ήταν πια μαζί

«Ναι, είμαι εγώ το τέρας», ομολόγησε ο 27χρονος Βιντσέντζο Παντουάνο, ο οποίος πυρπόλησε την 22χρονη Σάρα Ντι Πιετραντόνιο, επειδή δεν άντεχε στην ιδέα ότι δεν είναι πια ζευγάρι.
 

Ο Παντουάνο «έσπασε» έπειτα από οκτώ ώρες ανάκρισης και ομολόγησε το έγκλημά του, εξηγώντας ότι δεν ήθελε να σκοτώσει την πρώην αγαπημένη του, αλλά μόνο να την τρομάξει.

Ο Παντουάνο ομολογώντας το έγκλημά του, τόνισε: «Είμαι παρανοϊκός, κτητικός. Δεν ήμασταν πια μαζί, αλλά είχα την ανάγκη να την βλέπω και να την ακούω. Δε θα της έκανα κακό, γιατί την αγαπούσα».

Όπως είπε στους αστυνομικούς, περίμενε την 22χρονη να κατέβει από το διαμέρισμα του νέου της φίλου, τότε προπορεύτηκε με το όχημά του και σε κάποιο σημείο περιφερειακού δρόμου της ιταλικής πρωτεύουσας, σταμάτησε το αυτοκίνητό του μπροστά από εκείνο της πρώην συντρόφου του.

«Αρχίσαμε να τσακωνόμαστε και εγώ έβγαλα ένα μπουκάλι με οινόπνευμα που είχα πάρει μαζί μου. Το έριξα στο αυτοκίνητο και πάνω στην Σάρα. Αλλά ήθελα μόνο να την τρομάξω», κατέθεσε ο Παντουάνο.

Η νεαρή, έντρομη βγήκε από το αυτοκίνητό της και άρχισε να τρέχει. Εκείνος, όμως, έτρεξε πίσω της, αφού πρώτα πυρπόλησε με τον αναπτήρα του το όχημά της.

«Όταν έφυγε αποφάσισα να την κυνηγήσω. Ήμασταν πάρα πολύ κοντά. Μετά δεν ξέρω ακριβώς τι συνέβη. Άναψα ένα τσιγάρο και εκείνη πήρε φωτιά», συμπλήρωσε με απίστευτη ψυχραιμία ο 27χρονος δράστης.

Η εισαγγελία της Ρώμης επιβεβαίωσε τη σύλληψή του με την κατηγορία του φόνου εκ προμελέτης και της καταδίωξης, ενώ δόθηκε η εντολή και για την νεκροψία του θύματος.

«Ήταν ο γιος που δεν απέκτησα ποτέ», δηλώνει η μητέρα της 22χρονης

Συγκλονιστική, ωστόσο, είναι η στάση της μητέρας της Σάρα, Τίνα Ράκουι, η οποία δείχνει να μην έχει συνειδητοποιήσει ότι έχει χάσει την κόρη της από τον 27χρονο Παντουάνο.

Σε δηλώσεις της, σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera, υποστηρίζει πως ο νεαρός δεν ήταν βίαιος, αλλά ευγενικός και ότι φρόντιζε την κόρη της, απλώς ότι ήταν… ζηλιάρης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ