Τα βασανιστήρια των gay γυναικών στο μικρό γιο της μίας πριν το σκοτώσουν - Οι αναζητήσεις στο google

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως μετά τη δολοφονία ενός μικρού αγοριού από την ομοφυλόφιλη μητέρα του.

Η 31χρονη Rachel Fee και η 29χρονη σύντροφός της Nyomi Fee κρίθηκαν ένοχες για τη δολοφονία του μικρού Liam Fee κατηγορώντας για το θάνατό του ένα άλλο παιδί. Κατά τη διάρκεια της δίκης του ζευγαριού έγιναν πολλές αποκαλύψεις σχετικά με τις συνθήκες του θανάτου του όπως ότι είχε ένα σπασμένο χέρι και πόδι περίπου πέντε μέρες πριν από το θανατό του.

Φαίνεται όμως πως η μητέρα του «συμβουλευόταν» συχνά το Google για όσα έκανε πριν τη δολοφονία του γιου της καθώς αποκαλύφθηκε ότι την ημέρα που υπολογίζεται ότι έσπασε το πόδι του μικρού η ίδια έψαχνε στη μηχανή αναζήτησης «σπασμένο πόδι».

Παρ’ όλα αυτά βέβαια δεν μεταφέρθηκε ποτέ στο νοσοκομείο για περίθαλψη. Όπως αναφέρει η Daily Mail, οι γιατροί αναφέρουν ότι τέτοιου είδους κατάγματα δεν περνούν απαρατήρητα και ότι το παιδί σίγουρα υπέφερε πολύ.

Οι αναζητήσεις στο Google συνεχίζονταν από τη μητέρα με την ίδια να ψάχνει «Μπορείς να πεθάνεις από ένα σπασμένο οστό;» ενώ ένα βράδυ πριν από το θάνατο του αγοριού η ίδια έψαχνε στη μηχανή αναζήτησης αν οι ομοφυλόφιλες γυναίκες που είναι ζευγάρι μπορούν να είναι μαζί στη φυλακή. Το ζευγάρι κατηγορείται επίσης και για την κακοποίηση κι άλλων παιδιών ενώ στο χώρο που ζούσε το μικρό αγοράκι έτρεφαν φίδια.

Οι δύο γυναίκες τώρα δικάστηκαν για τη δολοφονία του αγοριού το 2014 ενώ αρνούνται κάθε κατηγορία και ισχυρίζονται ότι υπεύθυνο για τη δολοφονία του μικρού είναι ένα άλλο αγοράκι. Και οι δύο αντιμετωπίζουν ποινή ισόβιας κάθειρξης και καταδικάστηκαν για οκτώ κατηγορίες. Επιπλέον το ζευγάρι κατηγορείται και για το βασανισμό του μικρού επί δύο συνεχόμενα χρόνια πριν το θάνατό του και για παραμέλησή του.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ