Δηλώσεις στήριξης στον ''πληγωμένο'' Τζόνι Ντεπ από συγγενείς & φίλους: Τα δηλητηριώδη σχόλια για την Άμπερ

Την ώρα που η πρώην σύζυγός του Άμπερ Χερντ τον κατηγορεί για ξυλοδαρμό, ο Τζόνι Ντεπ λαμβάνει τη δημόσια στήριξη πολλών συγγενών και φίλων του, μεταξύ αυτών της πρώην συντρόφου του Βανέσα Παραντί και της κόρης του Λίλι Ρόουζ.

«Όλα τα χρόνια που γνωρίζω τον Τζόνι, δεν υπήρξε ποτέ σωματικά βίαιος προς εμένα και όλο αυτό δεν μοιάζει διόλου με τον άνδρα με τον οποίο έζησα για 14 υπέροχα χρόνια» έγραψε η Βανέσα Παραντί σε μια επιστολή που δημοσίευσε ο ιστότοπος TMZ.

Η Λίλι Ρόουζ Ντεπ, 17 ετών, κόρη του διάσημου ηθοποιού με τη Βανέσα Παραντί, ανήρτησε στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Instagram μια φωτογραφία όπου εκείνη απεικονίζεται ενώ είναι παιδί και ο πατέρας της της κρατά τα χέρια για να τη βοηθήσει να περπατήσει.

«Ο πατέρας μου είναι ο πιο ήπιος και ο πιο αξιαγάπητος άνθρωπος που έχω γνωρίσει» έγραψε η 17χρονη.

Η 30χρονη Άμπερ Χερντ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου την περασμένη εβδομάδα δίνοντας τέλος σε έναν γάμο 15 μηνών με τον 52χρονο ηθοποιό κι αξιώνοντας την καταβολή διατροφής.

Κατηγορεί τον πρωταγωνιστή της ταινίας «Πειρατές της Καραϊβικής» ότι της «επιτίθετο λεκτικά και σωματικά» καθ’ όλη «την διάρκεια της σχέσης τους».

Η ίδια προσήλθε στο δικαστήριο του Λος Άντζελες την Παρασκευή έχοντας μελανιές στο πρόσωπο.

Το TMZ δημοσίευσε μια φωτογραφία της ηθοποιού όπου το μάτι της είναι μελανιασμένο, την οποία εκείνη παρουσίασε ενώπιον του δικαστηρίου σε έναν φάκελο 40 σελίδων που κατέθεσε κι αποτελείτο από έγγραφα και φωτογραφίες, κατά τη διάρκεια μιας ακροαματικής διαδικασίας κεκλεισμένων των θυρών.

Σήμερα, το πρώην μέλος των Monty Python Τέρι Γκίλιαμ, φίλος του Τζόνι Ντεπ, με τον οποίο έχουν κάνει πολλές ταινίες, έσπευσε επίσης στο πλευρό του.

«Όπως πολλοί φίλοι του Τζόνι Ντεπ, ανακαλύπτω ότι η Άμπερ είναι καλύτερη ηθοποιός σε σύγκριση με όσα πίστευα» έγραψε στο Twitter ο σκηνοθέτης του «Brazil».

Το μήνυμά του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης πυροδότησε θύελλα αντιδράσεων και πολλοί του υπενθύμισαν ότι οι δράστες των περιστατικών ενδοοικογενειακής βίας μπορούν να κρύψουν το αληθινό τους πρόσωπο από τους οικείους τους και να κερδίζουν τη συμπάθεια των φίλων τους.

Το tweet του Γκίλιαμ προστίθεται στη μαρτυρία που δημοσιεύτηκε στον ενημερωτικό ιστότοπο του Χόλυγουντ The Wrap ενός άλλου φίλου του Τζόνι Ντεπ, του Αμερικανού ηθοποιού Νταγκ Στανχόουπ.

«Τον χειραγωγούσε»

Ο ηθοποιός υποστήριξε ότι πέρασε χρόνο με τον Ντεπ στην οικία του το Σάββατο 21η Μαίου, λίγο πριν από τον ξυλοδαρμό που φέρεται να διέπραξε εκείνος εναντίον της Χερντ.

Ο Νταγκ Στανχόουπ αφηγείται ότι ο ίδιος και άλλοι φίλοι του τόλμησαν εκείνη την ημέρα και για πρώτη φορά να αναφερθούν στη σχέση του Ντεπ με τη σύζυγό του και να του εκμυστηρευτούν όλα όσα πίστευαν για εκείνη.

«Τον Τζόνι Ντεπ τον χρησιμοποιούσε, τον χειραγωγούσε, τον είχε παγιδεύσει και τον είχε κάνει να εμφανίζεται ως αλήτης. Το είχε προβλέψει, αλλά δεν έκανε τίποτα ή δεν μπορούσε να κάνει τίποτα για να το εμποδίσει» επισήμανε ο φίλος του.

Μετά τις κατηγορίες σε βάρος του, δικαστής στο Λος Άντζελες εξέδωσε την Παρασκευή περιοριστικά μέτρα βάσει των οποίων ο Τζόνι Ντεπ απαγορεύτεται να προσεγγίσει την πρώην σύζυγο του έως την 17η Ιουνίου σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων.

Ο 52χρονος Ντεπ και η Χερντ είχαν γνωριστεί στα γυρίσματα της ταινίας Μεθυσμένο Ημερολόγιο (2011), ενώ εκείνος συζούσε ακόμη με την Βανέσα Παραντί, με την οποία είχε δεσμό από το 1998 έως το 2012 και απέκτησαν δύο παιδιά, τον Τζακ και τη Λίλι Ρόουζ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ