Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Ερωτικοί οι λόγοι πίσω από την τραγωδία με την 37χρονη μητέρα στην Ήπερο

Μια τραγωδία εκτυλίσσεται από χθες στην Ήπειρο με θύμα μια 37χρονη και θύτη τον επίσης 37χρονο φίλο της.

Ο άνδρας από την Ασφάκα, το χωριό που βρίσκεται δίπλα στη Μεταμόρφωση, διατηρούσε σχέση με την 37χρονη χωρισμένη μητέρα δύο παιδιών.

Το τελευταίο διάστημα και σύμφωνα με πληροφορίες η σχέση τους δεν πήγαινε καλά, η 37χρονη γυναίκα αισθανόταν πίεση και είχε συχνούς καβγάδες με τον 37χρονο άνδρα, ο οποίος ήταν άνεργος και βοηθούσε τον πατέρα του στις αγροτικές δουλειές.

Το μεσημέρι του Σαββάτου η γυναίκα, αφού έδωσε από την Παρασκευή τα παιδιά της στον πρώην σύζυγό της για το Σαββατοκύριακο, επέστρεψε στο σπίτι της από την εργασία της. Εκεί, την περίμενε, στην αυλή του σπιτιού της,  ο 37χρονος, κρατώντας κυνηγητικό όπλο. Το κακό δεν άργησε να συμβεί.

Αρχικά της μίλησε και μετά από λίγο ακούστηκαν πυροβολισμοί που σύμφωνα με τους κατοίκους ήταν 4-5. Ο 37χρονος άνδρας πυροβόλησε την 37χρονη μητέρα στην κοιλιακή χώρα τραυματίζοντας την σοβαρά, και αμέσως μετά έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοπυροβολήθηκε.

Η 37χρονη μητέρα υπέκυψε στα τραύματά της στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε, ενώ ο 37χρονος νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ