Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Η τέχνη στην υπηρεσία του εθελοντισμού: Δύο έργα του Γλύπτη Τάκη στην Τράπεζα Εθελοντών Μυελού των Οστών

Ο διεθνώς καταξιωμένος Έλληνας γλύπτης Τάκης, θέλοντας να στηρίξει το έργο της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, πρόσφερε 2 πρωτοποριακά του έργα διαστάσεων 50χ70 με τίτλο «Μαγνητικοί Τοίχοι – Τέταρτη Διάσταση», που πρώτη φορά παρουσιάζονται στην Ελλάδα, καθώς και 50 έργα διαστάσεων 10χ10χ8 με τίτλο «Θεραπευτικά εργαλεία»( για θετική ενέργεια), τα οποία παρουσιάστηκαν και διατέθηκαν σε εκδήλωση που διοργάνωσε χθες το μεσημέρι ο Σύλλογος «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» στο εστιατόριο Zonar’s.

Στην εκδήλωση παρευρέθη η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» και του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, που στον σύντομο χαιρετισμό της, ευχαρίστησε τον γλύπτη Τάκη για τη στήριξή του στον ιερό σκοπό του Συλλόγου, αναφέρθηκε στην κοινωνική του ευαισθησία και εξέφρασε τον θαυμασμό της για το έργο του: «Κάθε φορά που βρίσκομαι στην UNESCO στο Παρίσι  αισθάνομαι μεγάλη συγκίνηση και υπερηφάνεια που βλέπω τα «Αιολικά Σινιάλα» του να κοσμούν τους κήπους του Οργανισμού.

Έργα του γλύπτη Τάκη

Έργα του κοσμούν επίσης το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο,  το Metropolitan Museum, και τόσους άλλους σημαντικούς πολιτιστικούς χώρους. Ο Τάκης είναι ένας διεθνής Έλληνας γλύπτης το έργο του οποίου αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο στην ιστορία του Ελληνικού πολιτισμού και της γλυπτικής τέχνης διεθνώς. Τον ευχαριστούμε θερμά και θα ήθελα να τον καλέσω να επισκεφθεί το Ογκολογικό μας Νοσοκομείο για να τον τιμήσουμε για τη σημαντική του στήριξη!».

Η κυρία Βαρδινογιάννη ευχαρίστησε επίσης όλους όσοι ανταποκρίθηκαν με τόση αμεσότητα στην πρόσκληση του «ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ».  

Στην εκδήλωση ήταν παρών ο τεχνοκριτικός, κύριος Νίκος Σταθούλης, ο οποίος παρουσίασε εν συντομία στους προσκεκλημένους το έργο του μεγάλου μας καλλιτέχνη.

Υπεύθυνη για την διοργάνωση τηε εκδήλωσης ήταν το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου ‘’ΕΛΠΙΔΑ’’, κυρία Ελένη Σαμαρά Κωνσταντακάτου.

Την εκδήλωση υποστήριξε με την ευγενική του χορηγία ο ελβετικός οίκος καλλυντικών La Prairie, προσφέροντας στις προσκεκλημένες κυρίες ως δώρο την Ιconic Skin Caviar Cream (50ml) της La Prairie  καθώς και μια πρόσκληση για περιποίηση στην Καμπίνα της La Prairie στο Golden Hall. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ