Game over! Με Παπανδρέου, Πικραμμένο & Spiegel η παρουσίαση του βιβλίου του Γ. Παπακωνσταντίνου

Το βιβλίο του Γ. Παπακωνσταντίνου «Game Over» παρουσιάζεται σε εκδήλωση στο Ιδρυμα Μ. Κακογιάννη στην Πειραιώς από τους P Spiegel των FT και τον καθηγητή Γ. Παγουλάτο με συντονιστή το δημοσιογράφο Π. Τσίμα.

Παρόντες ο πρώην πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου οι πρώην υπουργοί Τάσος Γιαννίτσης και Γκίκας Χαρδούβελης αλλά και οι Φίλιππος Σαχινίδης, Κεδίκογλου Συμεών, Μαριλένα Κοππά, Γρηγόρης Ψαριανός, Σπύρος Δανέλλης, Ηλίας Κικίλιας, Κουκουλόπουλος Πάρης, Φίλιππος Πετσάλνικος κ.α


Στην πρώτη σειρά είναι και ο πρώην πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος, δίπλα του ο διοικητής της ΤτΕ Γιάννης Στουρνάρας.


Στην ομιλία του ο Peter Spiegel  διερωτήθηκε γιατί οι κ. Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου είναι οι  κακοί και ο Καραμανλής έμεινε στο απυρόβλητο;


Ενω και ο Γιώργος Παγουλάτος  επέρριψε μεγάλες ευθύνες  στη ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά που δεν  τήριξε το μνημόνιο και επέλεξε να ανέβει στα αντιμνημονιακά κεραμίδια και καταψήφισει ως άλλος ΣΥΡΙΖΑ της δεξιάς και άνοιξε τον δρόμο για τον οχετό της δημαγωγίας.

«Τι θα ειχε γίνει αν ο Σαμαράς στήριζε και δεν επέλεγε το λαϊκισμό επειδή έφτιαξε μια θεωρία ότι υπάρχει εναλλακτική όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ αργότερα βέβαια. Για 5 χρόνια μέχρι να διαψευστούν όλοι όσοι έλεγαν ότι υπάρχει εναλλακτική κατηγορούσαμε τους πυροσβέστες ως εμπρηστές. Πως ακολουθήσαμε μια τέτοια αυτοκαταστροφική πορεία πιστεύοντας τσαρλατάνους δημαγωγούς και μάγους;» διερωτήθηκε ο κ. Παγουλάτος.  

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ