Συγκινητικό μήνυμα Θοδ. Κολυδά: «Αν προσωρινά χαθούμε, κάπου-κάποτε, θα… ξαναβρεθούμε»

Το δικό του μήνυμα θέλησε να στείλει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο επί 20 χρόνια μετεωρολόγος του Mega Θοδωρής Κολυδάς.

Έπειτα από τις τελευταίες ραγδαίες εξελίξεις στον σταθμό θέλησε να ευχαριστήσει όλους τους ανθρώπους στο κανάλι, λέγοντας ότι αποκόμισε σημαντικά οφέλη από τη συνεργασία τους, ξεκαθαρίζοντας ότι το μήνυμά του δεν είναι αποχαιρετιστήριο αλλά σημάδι ψυχικής αποφόρτισης.

 

Το μήνυμα του Θοδωρή Κολυδά στο facebook:

 

«Αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ΕΜΥ, που από το 1990 μέχρι σήμερα μου έδωσε εμένα προσωπικά, αλλά και σε άλλους συναδέλφους μετεωρολόγους, τη δυνατότητα να ενημερώνουμε το κοινό από τα ΜΜΕ.

 

Αισθάνομαι υπερήφανος που συνεργάστηκα με όλα τα είδη ηλεκτρονικού και έντυπου Τύπου και κυρίως με το Μεγάλο Κανάλι επί 20 χρόνια, το οποίο από την συχνότητά του μου έδωσε την δυνατότητα να διατηρήσω την δεοντολογία και τους κανόνες της ενημέρωσης σε υψηλό επίπεδο, όχι επειδή τους επιβάλλει κάποιο θεσμικό κείμενο, αλλά που τους προτάσσει το ήθος, η ανατροφή μου καθώς και οι κανόνες της επιστήμης μου.

 

Μετά από 31 χρόνια δουλειάς πιστεύω ότι ο απολογισμός είναι «θετικός», διότι παρά τις πρόσφατες οικονομικές απώλειες, αισθάνομαι ότι τελικά κέρδισα ανεκτίμητες αξίες, όπως η εμπιστοσύνη από το κοινό, καθώς η φιλία και η αγάπη από όλους τους καλούς συνεργάτες, τεχνικούς και δημοσιογράφους.

 

Καλή δύναμη σε όλους. Αν προσωρινά χαθούμε, κάπου-κάποτε, θα… ξαναβρεθούμε.

 

ΥΓ. Το παραπάνω μήνυμα ΔΕΝ είναι αποχαιρετιστήριο, αλλά αποτελεί έναν τρόπο και σημάδι ψυχικής "αποφόρτισης" απο τις τρέχουσες εξελίξεις. Παραμένω σταθερά στις επάλξεις της ενημέρωσης!»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ