Απίστευτα συγκινητικό & χαρούμενο: Βραβεύτηκε παλαίμαχος δημοσιογράφος & όλη η οικογένεια

Ηταν η έκπληξη στα βραβεία Καλλιγά!

Μία τόσο ανθρώπινη χαρούμενη στιγμή για όλα τα μέλη της οικογένειας του παλαίμαχου δημοσιογράφου της Ακρόπολης Βασίλη Παπαδάκη που τιμήθηκε από την Ένωση Ευρωπαίων Δημοσιογράφων .

Συν γυναιξί και τέκνοις. Τα παιδιά του , τα εγγόνια του με συζύγους και αρραβωνιαστικούς , μωρά και μεγαλύτερα , όλοι με τεράστια χαμόγελα , κεφάτοι και κυρίως ενωμένοι σαν μία γροθιά ήταν εκεί στην χρυσή στιγμή του  κυρίου Βασίλη Παπαδάκη.

Χειροκροτούσαν με ενθουσιασμό. Φωτογραφίζονταν και απαθανάτιζαν την ωραία στιγμή , την τιμητική ώρα για τα λευκά μαλλιά ενός δημοσιογράφου απο εκείνους που τίμησαν το επάγγελμα . Πόσο σπάνιος και πόσο ευτυχισμένος.  

Δάκρυζε μπροστά στην φαμίλια με τα όμορφα κοριτσόπουλα του που έδιναν τον τόνο σε όλους να χτυπήσουν δυνατά παλαμάκια και να ζήσουν όλοι μαζί την τιμητική εκδήλωση  μέσα στο πανέμορφο νεοκλασσικό κτίριο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου της Αθήνας .

Οι υπόλοιποι αισθανθήκαμε αυτοί την ωραία καλοπροαίρετη  "ζήλια "& τους ευχηθήκαμε "Πάντα μαζί σε χαρές "!

Δείτε εδώ το σχετικό μας θέμα: Όλα όσα έγιναν στα δημοσιογραφικά βραβεία «Κωνσταντίνος Καλλιγάς» - Η συγκινητική απονομή στον Βασίλη Παπαδάκη

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ