Ανάμεσα στις φαβέλες: Μια διαφορετική τουριστική πρόταση για τους επισκέπτες των Ολυμπιακών αγώνων του Ρίο

Τα σχέδια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 στο Ρίο ντε Τζανέιρο είναι ακόμα υπό εξέλιξη , παρά την πολιτική αναταραχή και την αυξανόμενη ανησυχία για την εξάπλωση του ιού Ζίκα.

Οι τουρίστες του Ριο ντε Τζανέιρο αναμένεται να αυξηθούν υπερβολικά κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων, ξεπερνώντας το μισό εκατομμύριο.  Τα δωμάτιο των διαθέσιμων ξενοδοχείων δεν επαρκούν για αυτούς τους αριθμούς. Έτσι, ήδη έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους εναλλακτικές λύσεις.

Οι πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις είναι σίγουρα οι ξενώνες και οι ιδιωτικές κατοικίες μέσα στις διάσημες φαβέλες του Ρίο. Τις παραγκουπόλεις που έχουν στηθεί στα όρια της πόλης, όπου η φτώχια και η εγκληματικότητα επικρατούν. Αλλά όπου, ταυτόχρονα, ο επισκέπτης τους θα μπορεί να  ισχυριστεί πως έχει νιώσει την πιο αυθεντική βραζιλιάνικη εμπειρία.

Ρίξτε μια ματιά στα διάφορα ξενώνες και ιδιωτικές κατοικίες που ανοίγουν τις πόρτες τους για τους επισκέπτες κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων, όπως τις παρουσιάζει το Business Insider.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ