Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

 

ΤΑΙΠΕΔ: Πουλήθηκε για 16,9 εκατ. ευρώ το πολυτελές ξενοδοχείο «Λητώ» στη Μύκονο

Την ολοκλήρωση της διενέργειας του ηλεκτονικού του ηλεκτρονικού διαγωνισμού  για την αξιοποίηση του δημοσίου ακινήτου Ξενοδοχείο «ΛΗΤΩ» στη Xώρα της Μυκόνου, μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας www. e-publicrealestate.gr ανακοίνωσε το ΤΑΪΠΕΔ.

Η εταιρεία «ΑΣΤΕΡΑΣ 2020» προσέφερε το ποσό των 16.901.123 ευρώ, που υπερβαίνει κατά 69% την τιμή εκκίνησης του διαγωνισμού και είναι σημαντικά υψηλότερο από την αποτίμηση. Πρόκειται για ένα ξενοδοχείο 4 αστέρων στη Χώρα της Μυκόνου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που αναφέρονται στον ιστότοπο για τους ηλεκτρονικούς διαγωνισμούς ακινήτων, το συγκεκριμένο ακίνητο βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία στοv στενό παραλιακό δρόμο του Παλιού Λιμανιού. Διαθέτει 25 δωμάτια, πισίνα, εστιατόριο και εξωτερικούς χώρους με θέα στο παλιό λιμάνι της Μυκόνου.


Το ακίνητο είναι μισθωμένο με ημερομηνία λήξης τον Μάρτιο 2028.

Το ξενοδοχείο Λητώ χτίστηκε το 1952 και διαθέτει Ειδικό Σήμα Λειτουργίας του ΕΟΤ

Κατατάσσεται στα ξενοδοχεία κλασικού τύπου κατηγορίας τεσσάρων αστέρων και είναι από τα ελάχιστα ξενοδοχεία της Μυκόνου που λειτουργεί όλο τον χρόνο. Η θέση του ακινήτου είναι προνομιακή, με ανεμπόδιστη θέα στο παλιό λιμάνι της Μυκόνου

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ