Ζώδια και απιστία: Ποιοι είναι σταθεροί & ποιοι λατρεύουν τον παράνομο έρωτα

Οκ, η απιστία δεν κάνει διακρίσεις. Όλοι είμαστε ικανοί να απιστήσουμε. 

Σήμερα όμως θα ασχοληθούμε αστρολογικά με το θέμα και θα κάνουμε focus στα αγόρια. Ποιοι άντρες απατούν πιο συχνά και ποιες είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν κάθε άνδρα στην απιστία; Plus: στο τέλος του άρθρου θα βρεις και τους αστρολογικούς δείκτες σε έναν αστρολογικό χάρτη, που φανερώνουν ότι ένας άντρας έχει την τάση για απιστία.

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Ο Κριός μπορεί να λατρεύει τη δράση και την περιπέτεια στα ερωτικά του, όμως είναι αρκετά ευθύς και ειλικρινής. Για το λόγο αυτό δεν παρασύρεται στην απιστία. Αν είναι σε σχέση και προκύψει κάποιος πειρασμός, στον οποίο δεν θα μπορέσει να αντισταθεί, τότε ευθέως θα σου το πει και θα βάλει τέλος στο δεσμό σας, για να μπορεί μετά ελεύθερα να κάνει ό,τι θέλει. 

Πότε θα απιστήσει: Το "μικρόβιο" της απιστίας θα εισχωρήσει στον ατίθασο Κριό όταν νιώσει πιεσμένος από τη σχέση του και όταν νιώσει ότι η δέσμευση έχει γίνει ένας ασφυκτικός κλοιός που τον καταπιέζει. Σε αυτήν την περίπτωση λοιπόν, αισθάνεται ότι έχει "δεδομένο" το ταίρι του και ότι δεν παίρνει την επιβεβαίωση που θα ήθελε. Η επιβεβαίωση για τον Κριό, είναι να κυνηγά το δύσκολο θήραμα… Ένας Κριός λοιπόν, μπορεί εντελώς βιαστικά και παρορμητικά να γοητευτεί και να ενδώσει σε έναν παράνομο έρωτα, ο οποίος θα διαρκέσει πολύ λίγο και είναι βέβαιο ότι πολύ γρήγορα θα το μετανιώσει κιόλας.

Tip: Ο άνδρας Κριός, ο οποίος μπορεί να είναι πιο επιρρεπής στην απιστία, είναι αυτός που έχει την Αφροδίτη ή τον Άρη του στο ζώδιο των Ιχθύων ή των Διδύμων. Σε αυτήν την περίπτωση έχουμε να κάνουμε με έναν άνδρα ορμητικό, που δεν μπορεί εύκολα να νικήσει τα πάθη του.
 
 
ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Ο άνδρας Ταύρος είναι κατά γενική ομολογία πιστός και σταθερός. Δύσκολα θα πέσει στην παγίδα της "απιστίας", γιατί πολύ απλά είναι λάτρης της σταθερότητας. Όταν είναι σε μία σχέση, δεν έχει μάτια για κάτι άλλο και δεν αφήνει τα περιθώρια να τον προσεγγίσει κάποιο άλλο άτομο. Ακόμα και αν αυτό συμβεί, δεν δίνει καμία απολύτως σημασία.

Πότε θα απιστήσει: Η μοναδική περίπτωση που θα οδηγηθεί ένας Ταύρος στην απιστία, είναι αν δεν νιώθει συναισθηματικά και σεξουαλικά πλήρης. Σε αυτήν την περίπτωση, έχει ήδη κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου στη σύντροφό του, ότι κάτι δεν πάει καλά, ότι κάτι λείπει… Αν διαπιστώσει λοιπόν ότι, παρόλο που δίνει ευκαιρίες στο ταίρι του η κατάσταση παραμένει ίδια, τότε γίνεται ευάλωτος συναισθηματικά και μπορεί να ενδώσει στον πειρασμό ενός νέου έρωτα. Στην περίπτωση που λοξοδρομήσει και ενδώσει στον πειρασμό της απιστίας, εκεί θα έχει και το σθένος να πει το τελευταίο αντίο στη σχέση του! 

Tip: Αν έχει όμως την Αφροδίτη ή τον Άρη του στους Διδύμους, μπορεί να περάσει μία μεγάλη περίοδο στη ζωή του (κυρίως στα νεότερα χρόνια του), που θα θέλει να αποκτήσει πολλές εμπειρίες στα αισθηματικά του. Μόνο σε αυτήν την περίπτωση, ο άνδρας Ταύρος, μπορεί να θεωρηθεί άστατος, αλλά και πιο επιρρεπής στην απιστία. Όταν όμως καταφέρει να "χορτάσει", τότε δεσμεύεται ουσιαστικά και σοβαρά, χωρίς να υπάρχει ο φόβος ότι θα λοξοδρομήσει.
 
 
ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά: Η ερωτική ζωή του Δίδυμου είναι απλά σαν ένα παιχνίδι και ο ίδιος θέλει να αποκτά εμπειρίες, να χαίρεται την κάθε στιγμή ελεύθερα, δίχως όρια. Αυτή είναι και η βασική αιτία, που πολλές φορές εμπλέκεται σε διλήμματα, αλλά και σε απιστίες. Είναι στη φύση του να διχάζεται, αλλά και να έχει έναν πιο φιλελεύθερο τρόπο σκέψης.

Πότε θα απιστήσει: Για τον Δίδυμο η απιστία είναι πολύ φυσιολογική, δεν θεωρεί ότι υπάρχει κάτι το μεμπτό, ίσα-ίσα πιστεύει ότι κάθε άνθρωπος -έστω και αν διατηρεί έναν δεσμό- είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει. Αν ο Δίδυμος λοιπόν ενδώσει σε μία απιστία, δεν σημαίνει ότι ο σύντροφός του έχει κάνει κάποιο λάθος ή δεν τον καλύπτει πια. Ο Δίδυμος δεν μπαίνει σε κλουβί και τα διλήμματα είναι στη φύση του. Για να μην τον κακοχαρακτηρίσουμε όμως, η απιστία του Διδύμου είναι τις περισσότερες φορές με το μυαλό. Αυτό σημαίνει ότι ενώ διατηρεί έναν δεσμό, μπορεί να του βγει η επιθυμία να φλερτάρει και να παίξει με ένα νέο άτομο, μέσα από την επικοινωνία που θα υπάρξει. Για να το αποφύγεις αυτό, αρκεί να τον κρατάς σε εγρήγορση και να φροντίσεις η σχέση σας να έχει εναλλαγές για να μην βαριέται.

Tip: Δεν θεωρεί ότι η απιστία είναι ένα μεγάλο παράπτωμα, ιδιαίτερα αν έχει και την Αφροδίτη του στο ζώδιο των Διδύμων. Ο άνδρας Δίδυμος λοιπόν, ανήκει στην κατηγορία των ανδρών που απατούν συχνά… αλλά κάπως μαζεύεται η κατάσταση, αν έχει την Αφροδίτη του στο ζώδιο του Ταύρου ή του Καρκίνου.
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Ο άνδρας Καρκίνος δεν είναι υπέρ της απιστίας, ίσα-ίσα που την κατακρίνει και θεωρεί ότι δεν του ταιριάζει. Είναι εξαιρετικά δύσκολο να ενδώσει σε έναν ερωτικό πειρασμό και θα το κάνει μόνο αν για το άτομο που διεισδύει στη σχέση του, έχει όντως συναισθήματα.

Πότε θα απιστήσει: Ο Καρκίνος μπορεί να μην συγκαταλέγεται στα άπιστα ζώδια, όμως χαρακτηρίζεται από συναισθηματική κυκλοθυμία και αυτός είναι ο πιο σπουδαίος λόγος για τον οποίο μπορεί να παρασυρθεί σε μία απιστία! Αν βρίσκεται σε μία σχέση που πλέον τα συναισθήματα έχουν φθαρεί και δεν εισπράττει τη ζεστασιά, την τρυφερότητα και την εμπιστοσύνη, ο Καρκίνος θα γίνει συναισθηματικά ευάλωτος. Σε αυτήν την περίπτωση λοιπόν, όταν η καρδιά του είναι πληγωμένη, μπορεί πολύ εύκολα να γοητευτεί από ένα νέο πρόσωπο και να θέλει να παρηγορηθεί σε μία νέα αγκαλιά. Ένας Καρκίνος δεν μπορεί να διατηρεί όμως παράλληλη σχέση, νιώθει τύψεις για αυτό, έτσι πολύ σύντομα θα προσπαθήσει να λύσει το κουβάρι που κρύβεται μέσα του.

Tip: Αν τον παραμελήσεις συναισθηματικά, να ξέρεις ότι ο άνδρας Καρκίνος μπορεί να γίνει αρκετά επιρρεπής και ευάλωτος, γεγονός που θα τον ωθήσει σε μία απιστία, που λίγο αργότερα θα τη μετανιώσει.
 

ΛΕΩΝ
Γενικά: Ένας άνδρας Λέοντας διψά για ερωτική επιβεβαίωση και θέλει πάντα να είναι ο "βασιλιάς", όπου όλες οι πριγκίπισσες τον πολιορκούν. Το φλερτ δεν το κόβει ποτέ, όσο χρονών και να φτάσει και, αν δεν έχει πολλές εμπειρίες στην αισθηματική του ζωή, τότε εύκολα μπορεί να δελεαστεί και να πει το "ναι" σε μία παράλληλη σχέση, απλά και μόνο για να τονωθεί το "εγώ" του! 

Πότε θα απιστήσει: Ο Λέοντας θέλει με κάθε τρόπο να επιβεβαιώνει το "εγώ" του, θέλει να αρέσει και όλα τα μάτια να είναι στραμμένα πάνω του. Δεν είναι άπιστο ζώδιο, δεν το συνηθίζει να κερατώνει, όμως μπορεί κάποια στιγμή στη ζωή του να ενδώσει στον πειρασμό του παράνομου έρωτα αν δεν αισθάνεται πλέον το ίδιο για τη σχέση του ή η σύντροφός του έχει γίνει αρκετά ψυχρή και απόμακρή. Αν η σπίθα του ενθουσιασμού, του θαυμασμού και του σεβασμού, σβήσει… τότε υπάρχει πρόβλημα. Ο Λέων θα κολακευτεί από το φλερτ ενός νέου έρωτα και εύκολα μπορεί να ενδώσει! Για να απατήσει ένας Λέοντας λοιπόν, είναι φανερό ότι κάτι δεν τον καλύπτει στον ερωτικό του δεσμό και έχει ανάγκη να ξανανιώσει την τρέλα, το πάθος, τον ενθουσιασμό του καινούριου!

Tip: Ο άνδρας Λέοντας πάντως, είναι κατά γενική ομολογία σταθερός στα συναισθήματά του και θα κάνει τις ατασθαλίες του μονάχα αν έχει πέσει σε ερωτική ρουτίνα με τη σχέση του ή δεν καλύπτεται συναισθηματικά όσο θα έπρεπε!
 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Δεν είναι fan της απιστίας ο άνδρας Παρθένος, ίσα-ίσα που όταν έχει έναν σταθερό και μόνιμο δεσμό δεν αφήνει ούτε στον εαυτό του, ούτε στη σύντροφό του τα περιθώρια να γίνουν ατασθαλίες στη σχέση. 

Πότε θα απιστήσει: Δεν είναι εύκολο για έναν Παρθένο να απατήσει τη σύντροφό του. Είναι πολύ ενάντια στην απιστία και φυσικά, δεν μπορεί να ενδώσει εύκολα σε έναν παράνομο έρωτα, έστω και αν έχει γοητευτεί. Αν ο Παρθένος διατηρεί μία σχέση που δεν τον καλύπτει πνευματικά, δεν έχει επικοινωνιακή ταύτιση με το ταίρι του και υπάρχει πρόβλημα συνεννόησης, τότε μέσα του υπάρχει η σκέψη ότι αυτή η σχέση πρέπει να λάβει τέλος. Στην περίπτωση λοιπόν που έχει πάρει την απόφαση ότι η σχέση που διατηρεί πρέπει να λήξει, απλά δεν το έχει κάνει ακόμα πράξη… τότε είναι που μπορεί να πέσει στα δίχτυα ενός νέου έρωτα. Σύντομα όμως θα φροντίσει να ξεκαθαρίσει το κλίμα και να πάρει μία τελική απόφαση.

Tip: Η μοναδική περίπτωση λοιπόν η οποία μπορεί να φέρει έναν άνδρα Παρθένο αντιμέτωπο με την απιστία, είναι αν βρίσκεται σε έναν δεσμό, αποκλειστικά και μόνο επειδή δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά (και αυτό είναι κάτι που του συμβαίνει συχνά) ή αν δεν θεωρεί τη σχέση του αρκετά σοβαρή.
 

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Είναι γεγονός ότι ο άνδρας Ζυγός είναι αρκετά ατακτούλης και παιχνιδιάρης. Θέλει να αρέσει στις γυναίκες και έχει και αρκετές κατακτήσεις. Είναι λάτρης του ερωτικού παιχνιδιού και δεν καταφέρνει να αντιστέκεται στους πειρασμούς, πόσω μάλλον όταν έχει μία σχέση που είναι λίγο προβληματική ή δεν τον καλύπτει συναισθηματικά.

Πότε θα απιστήσει: Την απιστία την έχει στο τσεπάκι του ένας Ζυγός, αφού είναι δεδομένο ότι σε κάποια περίοδο της ζωής του θα μπλεχτεί στα δίχτυα ενός παράνομου έρωτα, είτε θα γίνει το τρίτο πρόσωπο σε μία σχέση. Γενικά, ένας Ζυγός έχει πρόβλημα με τη μοναξιά, δεν θέλει σε καμία περίπτωση να μείνει δίχως ερωτικό σύντροφο. Για το λόγο αυτό, όταν είναι σε μία φθαρμένη σχέση, αρχίζει το μάτι του να παίζει, προκειμένου να βρει το νέο του ταίρι που θα αντικαταστήσει την παλιά του σχέση. Ωστόσο, απλά ενημερώνουμε ότι ένας Ζυγός, επειδή είναι ερωτιάρης, επηρεάζεται εύκολα και λατρεύει το φλερτ, μπορεί να μπλεχτεί εύκολα σε ένα ερωτικό δίλημμα, ακόμα και αν η σταθερή του σχέση είναι για αυτόν πολύ σημαντική. Με λίγα λόγια πρέπει να τον έχεις από κοντά.

Tip: Ο άνδρας Ζυγός μπορεί να ενδώσει σε έναν ερωτικό πειρασμό και να στραφεί στην απιστία, επειδή έχει βάλει "στόχο" να λήξει την παλιά του σχέση, για να ξεκινήσει μία καινούρια. Μέχρι λοιπόν να βεβαιωθεί ότι ο νέος έρωτας μπορεί να οδηγήσει σε έναν όμορφο δεσμό, είναι βέβαιο ότι θα το παίζει σε διπλό ταμπλό. Εξάλλου μόνος του, χωρίς σχέση, αυτός ο άνδρας δεν μπορεί να μείνει.
 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Γνωρίζεις καλά πως ο άνδρας Σκορπιός είναι ο πιο ερωτικός άντρας του ζωδιακού! Μπορεί να λατρεύει το σεξ και όλες τις εμπειρίες γύρω από αυτό, αλλά δεν σημαίνει απαραίτητα ότι κερατώνει κιόλας. Όταν αυτός ο άνδρας αποφασίσει ότι θα δεσμευτεί, τότε δίνεται ολοκληρωτικά και δεν επιτρέπει στον εαυτό του να παρασυρθεί από τα πάθη του. Η αλήθεια είναι ότι έχει μεγάλο αυτοέλεγχο!

Πότε θα απιστήσει: Ο Σκορπιός φημίζεται για τη μυστικότητα που τον διακρίνει, αλλά και για τη ροπή του προς το κρυφό, το παράνομο, το μυστήριο. Παρόλο που όταν είναι ικανοποιημένος από έναν ερωτικό δεσμό, δίνεται ολοκληρωτικά και παθιάζεται με τον σύντροφό του, θα του μπει η ιδέα της απιστίας, όταν σεξουαλικά δεν είναι απόλυτα ευχαριστημένος. Ο Σκορπιός δεν μπορεί να συγκρατήσει τις ερωτικές του ορμές και, αν νιώσει έντονη σεξουαλική έλξη από ένα άλλο άτομο, είναι δεδομένο ότι θα θελήσει να απολαύσει την σαρκική επαφή και μάλιστα θα έχει και τον τρόπο να κρύψει πολύ καλά το μυστικό του. Ένας Σκορπιός λοιπόν μπορεί να σε κερατώσει και να μην το πάρεις και χαμπάρι! Αν θέλεις να τον συγκρατήσεις, αυτό που έχεις να κάνεις είναι να διατηρείς φλογερή τη σεξουαλική σας ζωή.

Tip: Ο άνδρας Σκορπιός μπορεί να γίνει άπιστος, αν θέλει να σε εκδικηθεί, αν τον έχεις παραμελήσει ερωτικά ή για να σε τιμωρήσει για οποιονδήποτε λόγο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Συλλέκτης εμπειριών θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ο άνδρας Τοξότης στα αισθηματικά του, αφού πράγματι η επιθυμία του είναι να μπορέσει να εντρυφήσει στα ζητήματα των σχέσεων, να γνωρίσει αρκετές γυναίκες και να τα έχει γευτεί όλα. Επιπλέον, του αρέσει πολύ το ρίσκο και η περιπέτεια, ακόμα και στα ερωτικά του. Επειδή δεν δεσμεύεται εύκολα, είναι γεγονός ότι θα ακολουθήσει μία άστατη αισθηματική ζωή, γεμάτη από διπλές ή και τριπλές αισθηματικές σχέσεις επιπόλαιου χαρακτήρα, μέχρι να βρει το σταθερό του λιμάνι, στο οποίο θα θελήσει να αράξει.

Πότε θα απιστήσει: Ως "συλλέκτης εμπειριών" λοιπόν δεν υπάρχει περίπτωση, σε κάποια φάση της ζωής του να μην θελήσει να ζήσει την εμπειρία του παράνομου, του κρυφού έρωτα. Η επιθυμία για ρίσκο, αλλά και η ανάγκη του να νιώσει ελεύθερος, είναι οι βασικές αιτίες που θα οδηγήσουν τον Τοξότη στην απιστία. Για να την αποφύγεις, αυτό που έχεις να κάνεις είναι να τον εξιτάρεις με ερωτικά παιχνίδια, να του αφήνεις τις ελευθερίες του και να κρατάς αντιστάσεις στα θέλω του, προκειμένου να αισθάνεται συνέχεια ότι πρέπει να σε διεκδικεί.
Tip: Όταν ο άνδρας Τοξότης σοβαρευτεί και χορτάσει από εμπειρίες, γίνεται πιστός, θα έχεις λόγους να ανησυχείς, μονάχα αν τον πολυζορίσεις και του κόψεις τις ελευθερίες του!
 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Είναι αλήθεια πως ο άνδρας Αιγόκερως είναι των τύπων. Ακολουθεί τα πρέπει της λογικής του και δεν παρεκτρέπεται εύκολα, ακόμα και στα αισθηματικά του. Για να κάνει μία σταθερή σχέση θα πρέπει πρώτα να νιώσει αρκετά ώριμος και ότι στέκεται καλά στα πόδια του. Μέχρι να το πετύχει αυτό, μπορεί να κάνει επιπολαιότητες ή και να στραφεί προς την απιστία, μέχρι να πάρει τα μαθήματά του και να σοβαρέψει. 

Πότε θα απιστήσει: Σύμφωνα με στατιστικές μελέτες ο Αιγόκερως είναι από τα ζώδια που θα ζήσουν την απιστία σε κάποια φάση της ζωής τους για τον απλούστατο λόγο: Ο Αιγόκερως θα πιέσει πολύ τον εαυτό του να κάνει αυτό που πρέπει, το σωστό, αυτό που εγκρίνει η λογική του αλλά και το περιβάλλον του. Όμως όλα αυτά συμβαίνουν μέχρι να κάνει την επανάστασή του! Περιορίζοντας τον εαυτό του, στερείται τη χαρά και τον αυθορμητισμό, μέχρι να βρεθεί μπροστά του ένας πειρασμός, που θα πει: "Τώρα έφτασε η στιγμή να σκεφτώ μόνο την πάρτη μου". Είναι όπως όταν κάνουμε δίαιτα και ξαφνικά ένα βράδυ δεν μπορούμε να αντισταθούμε σε ένα παχυντικό γλυκό. Για να μην σε απατήσει ο Αιγόκερως, αρκεί να είσαι δίπλα του σαν βράχος, να τον στηρίζεις και να τον κάνεις να διασκεδάζει σαν να είναι μικρό παιδί, είναι κάτι που το έχει ανάγκη!

Tip: Το σίγουρο είναι πως αν έχεις καταφέρει να ξεκλειδώσεις την καρδιά του και έχετε περάσει και πολλές καταστάσεις μαζί, δεν υπάρχει κανένας λόγος για να αμφιβάλεις και να σε πιάνουν και οι ανασφάλειες ότι θα σε απατήσει!
 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Στην εποχή που ζούμε, η απιστία είναι μέσα στο πρόγραμμα και κανένας δεν είναι αυτός που κάποια στιγμή δεν έχει ενδώσει στον πειρασμό της… Αυτή ακριβώς είναι η άποψη του Υδροχόου, ο οποίος είναι πολύ ανοιχτόμυαλος στα αισθηματικά. Αυτός ο άνδρας πολλές φορές θα σου πει ότι είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει και με όποια θέλει… Θυμήσου όμως πως "όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα μικρό καλάθι". 

Πότε θα απιστήσει: Κανείς δεν είναι κανενός! Αυτή είναι η άποψη του Υδροχόου, ο οποίος δηλώνει εξ αρχής ότι δεν μπορεί να αντισταθεί στον παράνομο έρωτα, πολύ απλά γιατί δεν τον θεωρεί παράνομο. Ο εκρηκτικός και απρόβλεπτος Υδροχόος, μπορεί να περάσει μεγάλες περιόδους μονογαμίας, μπορεί επίσης όμως να περάσει μία φάση της ζωής του που θα απιστεί αλύπητα, επειδή θέλει να ζήσει νέες εμπειρίες και δεν νιώθει ότι είναι έτοιμος για μία ουσιαστική δέσμευση. Η απιστία λοιπόν, για τον Υδροχόο δεν προκύπτει εξαιτίας των δυσάρεστων συμβάντων σε μία σχέση, αλλά επειδή ο ίδιος εντελώς ξαφνικά θέλησε να απολαύσει τη χαρά του καινούριου.
Tip: Αν παραμείνει για καιρό δίπλα σου και εσύ δεν τον πιέζεις, τότε δεν έχεις κανέναν λόγο να φοβάσαι ότι θα σε απατήσει!
 

ΙΧΘΕΙΣ
Γενικά: Μην πιστεύεις και τόσο πολύ στα λόγια του άνδρα Ιχθύ! Δεν θα σου τον βγάλουμε ψεύτη, αλλά είναι αρκετά ευαίσθητος και συναισθηματικός και παρασύρεται πάρα πολύ εύκολα από όσα αισθάνεται. Λέει ότι δεν του αρέσει η απιστία, την κατακρίνει με τα χειρότερα λόγια μάλιστα. Είναι όμως ο πρώτος άνδρας στη λίστα που μπορεί να ενδώσει σε αυτήν, χωρίς να νιώσει τύψεις και, πάνω από όλα, χωρίς να το πάρεις και καθόλου χαμπάρι.

Πότε θα απιστήσει: Ο Ιχθύς, παρόλο που μπορεί να είναι απόλυτα δοσμένος σε έναν έρωτα και να σου δώσει την εντύπωση πως ζείτε μαζί τη μοναδική, μεγάλη αγάπη της ζωής σας… κάτι ξαφνικά θα γίνει και θα ενδώσει στον πειρασμό της απιστίας. Τι μπορεί να είναι όμως αυτό που θα τον οδηγήσει στα δίχτυα ενός παράνομου έρωτα; Ερωτεύεται εύκολα, μπλέκεται σε διλήμματα, ωραιοποιεί τα πράγματα στο μυαλό του, φαντασιώνεται το τέλειο και το ιδανικό και δεν έχει αντιστάσεις στις προκλήσεις! Το επίμονο φλερτ και τα κολακευτικά σχόλια που μπορεί να δεχτεί από ένα νέο πρόσωπο, θα τον κάνουν να ξεφύγει από την πορεία του και, για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, δεν θα μπορέσεις ούτε να τον συγκρατήσεις ούτε να τον πιάσεις στα πράσα, όταν θα θελήσει να απιστήσει… 
Tip: Τα διπλά παιχνίδια είναι μέσα στο πρόγραμμα της αισθηματικής ζωής του άνδρα Ιχθύ!
 

ΟΙ ΒΑΣΙΚΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΙ ΔΕΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΑΠΙΣΤΙΑΣ... ΓΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ "ΨΑΓΜΕΝΕΣ"
 

Δες αν ο άνδρας που σε ενδιαφέρει έχει έναν από τους παρακάτω αστρολογικούς δείκτες στο ωροσκόπιό του. Όσο περισσότερους αστρολογικούς δείκτες απιστίας έχει, τόσες περισσότερες είναι και οι πιθανότητες να ενδώσει σε έναν τέτοιο πειρασμό.

-Aφροδίτη ή Άρη στους Διδύμους, στο Ζυγό ή στους Ιχθείς φανερώνει ότι ένας άνδρας συχνά εμπλέκεται σε διλήμματα στα αισθηματικά του! Ο άνδρας με Αφροδίτη στους Διδύμους αντιμετωπίζει επιπόλαια την αισθηματική του ζωή με αποτέλεσμα να θεωρεί ότι και η απιστία είναι μέσα στο πρόγραμμα. Ο άνδρας με την Αφροδίτη του στο ζώδιο του Ζυγού θέλει πάντα να έχει μία "καβάντζα", επομένως πριν χωρίσει από μία σχέση, θα έχει φροντίσει πρώτα να κάνει μία καινούρια σχέση. Όσο για τον άνδρα που έχει την Αφροδίτη του στο ζώδιο των Ιχθύων, όταν νιώσει λίγο παραμελημένος, γοητεύεται αμέσως από έναν νέο έρωτα…
-Αφροδίτη ή Άρη, σε τετράγωνο/αντίθεση με Πλούτωνα: Εδώ να ξέρεις ότι έχεις να κάνεις με έναν άντρα, που λατρεύει το ερωτικό παρασκήνιο. Έλκεται από κάθε τι μυστικό και δεν μπορεί να συγκρατήσει τα πάθη και τις ορμές του!
-Αφροδίτη ή Άρη σε οποιοδήποτε ζώδιο, σε τετράγωνο/αντίθεση με τον Ποσειδώνα: Αυτός ο άνδρας έχει την τάση να εξαπατά και να εξαπατάται στα αισθηματικά του! Εξιδανικεύει ανθρώπους και καταστάσεις και σε μία δύσκολη στιγμή, μπορεί εύκολα να την "πατήσει" και να απιστήσει!
-Η Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη: Ο άνδρας που έχει αυτήν την όψη στο ωροσκόπιό του, όταν βρίσκεται σε μία σχέση νιώθει ένα συναισθηματικό κενό. Δεν καλύπτεται εύκολα από έναν ερωτικό δεσμό, για αυτό και αναζητά νέες συγκινήσεις, με αποτέλεσμα τις περισσότερες φορές να τα κάνει σαλάτα.
-Ο Ουρανός σε σύνοδο, τετράγωνο ή αντίθεση με την Αφροδίτη: Δεν μπορεί εύκολα αυτός ο άνδρας να αντισταθεί στο ρίσκο και την περιπέτεια μίας ερωτικής απιστίας.
-Ο Ποσειδώνας στον 7ο οίκο: Σε μία μόνιμη και σταθερή σχέση, αυτός ο άνδρας μπορεί εύκολα να εξαπατήσει (αλλά και να εξαπατηθεί) και να μην πάρει κανείς χαμπάρι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ