Σε εξέλιξη θρίλερ εξαφάνισης με πτήση της Egyptair από το Παρίσι: Επιβαίνουν 69 άτομα - Χάθηκε πάνω από τη Μεσόγειο‏

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι προσπάθειες εντοπισμού της πτήσης MS804 των αιγυπτιακών αερογραμμών που εξαφανίστηκε από τα ραντάρ ενώ πετούσε από το Παρίσι προς το Κάιρο.

H EgyptAir ανακοίνωσε ότι στο αεροσκάφος που εξαφανίστηκε επέβαιναν 69 επιβάτες και πλήρωμα, ενώ αυτό πετούσε από το Παρίσι προς το Κάιρο. Το στίγμα του αεροσκάφους εξαφανίστηκε από τα ραντάρ, ενώ αυτό πετούσε πάνω από τη Μεσόγειο.

Η πτήση των αιγυπτιακών αερογραμμών MS804 απογειώθηκε από το Παρίσι στις 23:09 χθες το βράδυ, ενώ έχασε την επαφή με τα ραντάρ περίπου 40 λεπτά μετά την πτήση της, πάνω από την Αθήνα, σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα “Le Figaro,” που επικαλείται πηγή των αιγυπτιακών αερογραμμών.

 

Σε ανάρτησή της, στο Twitter, η EgyptAir ανέφερε ότι πρόκειται για αεροσκάφος Α320 που εξαφανίστηκε εντός του αιγυπτιακού ενάεριου χώρου. “Επίσημη πηγή της EgyptAir δήλωσε ότι η πτήση MS804 που αναχώρησε από το Παρίσι χθες το βράδυ λίγο μετά τις 23:00 τοπική ώρα με προορισμό το Κάιρο, εξαφανίστηκε από τα ραντάρ,” ανέφερε η εταιρία σε ανάρτησή της, στο Twitter.

Σε άλλες αναρτήσεις στο Twitter, η εταιρία γνωστοποίησε ότι το αεροσκάφος πετούσε στα 37.000, πόδια ενώ εξαφανίστηκε αμέσως μετά την είσοδο του στον εθνικό εναέριο χώρο της Αιγύπτου.

Στο αεροσκάφος επέβαιναν 59 επιβάτες και 10μελές πλήρωμα. Σύμφωνα με το flightradar24.com, το αεροσκάφος ήταν Airbus Α320.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ