Ολόκληρη οικογένεια παιδεραστών καταδικάστηκε σε 16 χρόνια φυλακή - Μπαμπάς, ανιψιός & αδέρφια πίσω από το κάγκελα

Στα χνάρια του πατέρα του, του αδερφού του και του ανιψιού του και ο 50χρονος Derek Smith που καταδικάστηκε σε 16 χρόνια φυλακή για σ εξουαλική κακοποίηση ανηλίκων.

Ο Derek Smith από το Darlington καταδικάστηκε για δύο άσεμνες επιθέσεις, 4 βιασμούς, δύο σ εξουαλικές επιθέσεις, δύο κατηγορίες για σ εξουαλική δραστηριότητα με παιδί και δύο άλλα σοβαρά σ ξουαλικά αδικήματα.

Ο πατέρας του George, 79, ο αδερφός του George, 54, και ο ανιψιός του Mark, 20, βρίσκονται όλοι στη φυλακή για κακοποίηση παιδιών. Ο δικαστής Sean Morris χαρακτήρισε την οικογένεια δυσλειτουργική, ενώ στο δικαστήριο έγινε γνωστό πως ο Derek Smith είναι πιθανότερο να πεθάνει στη φυλακή λόγω ηπατικής ανεπάρκειας. Οι γιατροί του δίνουν μόνο 3 χρόνια ζωής.

Ο Derek Smith κακοποίησε το πρώτο αγόρι, τότε 15 ετών, στη δεκαετία του 1980. Ανέβηκε στο κρεβάτι του με την πρόφαση πως κρύωνε. Το θύμα πετάχτηκε από τον ύπνο του και άρπαξε ένα μαχαίρι με αποτέλεσμα ο Derek Smith να τραυματιστεί κάτω από την αριστερή του μασχάλη και τον δεξί αντίχειρα.
     

 Αφού ο ανήλικος ανέφερε το περιστατικό στον πατέρα του δράστη, τον αποκάλεσε φαντασιόπληκτο. Κράτησε κρυφό τον εφιάλτη του και αποκάλυψε τι είχε συμβεί όταν έμαθε πως πέρυσι ο Derek Smith είχε συλληφθεί για κακοποίηση άλλου παιδιού. Το ανήλικο θύμα του, όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο, είναι πλέον παντρεμένος και ευτυχισμένος, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Το δεύτερο θύμα του κακοποιήθηκε αφού το δωροδόκησε με παγωτό για να του επιτρέψει να το αγγίξει. Του είπε πως αυτό ήταν το μυστικό τους και πως θα έμπλεκε αν έλεγε οτιδήποτε σε κάποιον. Η κακοποίηση του ανήλικου συνεχίστηκε μέχρι που συνέλαβαν τον πατέρα του Derek Smith για σ εξουαλική κακοποίηση δύο κοριτσιών το 2010. Φυλακίστηκε για 8 χρόνια το 2013.

Ο George Smith jnr είχε καταδικαστεί για απόπειρα βιασμού και 3 άσεμνες επιθέσεις εναντίον ενός κοριτσιού στη δεκαετία του 1970 και φυλακίστηκε για τέσσερα χρόνια τον Μάρτιο. Ο Mark Smith εκτίει ποινή 7 ετών για βιασμό και σ εξουαλικές επιθέσεις εναντίον νεαρών αγοριών.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ