Δείτε την ακτινογραφία: Κρατούμενος κατάπιε ολόκληρο κινητό τηλέφωνο & κόντεψε να πεθάνει

Το πιο συνηθισμένο που μπορεί να βρει κανείς στο στομάχι ενός κρατούμενου είναι ίσως ναρκωτικά αλλά αυτός ο άνδρας το πήγε ένα βήμα παραπέρα.

Ο φυλακισμένος άνδρας από την Ιρλανδία, με την ίδια ευκολία που θα μπορούσε να καταπιεί ένα χάπι όπως μια ασπιρίνη κατάπιε ένα ολόκληρο κινητό τηλέφωνο πριν από μερικούς μήνες. Ο 29χρονος αναγκάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση όταν ξεκίνησε να έχει συμπτώματα και να κάνει εμετούς για αρκετές ώρες. Όταν παραδέχτηκε στους γιατρούς τι είχε κάνει και αφού είχαν περάσει περίπου 10 ώρες από την πράξη του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο στο Δουβλίνο για περισσότερες εξετάσεις και για να υποβληθεί σε χειρουργείο καθώς οι γιατροί διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχε άλλη λύση για να το απομακρύνουν από τον οργανισμό του.

Τα ευρήματα από την ακτινογραφία και τις εξετάσεις δημοσιεύτηκαν στο International Journal of Surgery Case Reports το οποίο αναφέρει το περιστατικό και την ιστορία του 29χρονου. Οι ακτινογραφίες έδειξαν πού ακριβώς βρισκόταν το κινητό τηλέφωνο που κατέληξε στο στομάχι του άνδρα ενώ οι γιατροί χρειάστηκε να εκτελέσουν μια πρόσθια γαστροτομή για να αφαιρέσουν τη συσκευή.

Ο κρατούμενος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο επτά ημέρες μετά την χειρουργική επέμβαση και επίσης υποβλήθηκε σε ψυχιατρική αξιολόγηση, σύμφωνα με το δημοσίευμα. Εξετάστηκε και πάλι τέσσερις μήνες μετά την απομάκρυνση του τηλεφώνου από το στομάχι του και «ήταν καλά χωρίς συμπτώματα» όπως ανέφεραν οι γιατροί.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ