Κάννες 2016- Σούζαν Σαράντον: Ο Γούντι Άλεν κακοποίησε σεξουαλικά ένα παιδί - Δεν έχω τίποτα καλό να πω γι' αυτόν...

Η Σούζαν Σαράντον που μίλησε μαζί με την Τζίνα Ντέιβις πριν από λίγο στο πλαίσιο του «Women in Motion» που διοργανώνει το Variety, αναφέρθηκε στον Γούντι Αλεν:

«Νομίζω ότι κακοποίησε σεξουαλικά ένα παιδί και αυτό δεν είναι σωστό. Δεν έχω τίποτα καλό να πω γι' αυτόν. Δεν θέλω να πιάσουμε συζήτηση», ήταν τα ακριβή λόγια της που θα προκαλέσουν μεγάλο θόρυβο, καθώς έρχονται αμέσως μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε στην έναρξη του Φεστιβάλ αλλά και τη μεγάλη συζήτηση γύρω από τον Γούντι Αλεν και τη φερόμενη κακοποίηση της κόρης του Ντίλαν, όπως υποστηρίζει εδώ και χρόνια η οικογένειά του.

 

Η Σούζαν Σαράντον και η Τζίνα Ντέιβις - αιώνιες «Θέλμα και Λουίζ» μίλησαν, όπως αποκαλύπτει το Variety που δίνει στη δημοσιότητα και το υλικό της συζήτησης, για τις λιγότερες ευκαιρίες που έχουν οι γυναίκες στη βιομηχανία.

Και επανέλαβαν αυτό που είχαν δηλώσει σε πρόσφατη κοινή τους συνέντευξη πως περίμεναν πως η ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ θα γινόταν η αφετηρία για μια αλλαγή στη νοοτροπία των στούντιο και στη γέννηση νέων σχεδίων από γυναικείες παρέες. «Η ταινία έκανε πολλά λεφτά, αλλά αυτό δεν συνέβη», δήλωσε η Σαράντον.

H Τζίνα Ντέιβις ήταν πιο αισιόδοξη και θεώρησε πως η ισότητα στην κινηματογραφική βιομηχανία μπορεί να επιτευχθεί πιο εύκολα από το να αυξηθεί ο αριθμός των γυναικών σε κέντρα αποφάσεων, στο κονγκρέσο ή σε άλλους θεσμούς.

 

«Το θέμα με τις ταινίες είναι ότι όλα μπορούν να αλλάξουν μέσα σε ένα βράδυ. Η επόμενη ταινία που θα κάνει κάποιος μπορεί να πετύχει την απόλυτη ισορροπία ανδρών και γυναικών.»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ