Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Η Έλενα Παπαρίζου σχολιάζει τον αποκλεισμό της Ελλάδας από τον τελικό της Eurovision

Στην Στοκχόλμη βρέθηκε η Έλενα Παπαρίζου με αφορμή τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Η Σουηδία είναι η χώρα στην οποία μεγάλωσε η τραγουδίστρια και όπου μένουν ακόμα πολλά αγαπημένα της πρόσωπα.

Η παρουσία της εκεί έχει ιδιαίτερη βαρύτητα αφού η Έλενα είναι συνδεδεμένη με τον θεσμό της Eurovision. Το 2005, ήταν εκείνη που χάρισε την πρωτιά στην χώρα μας με το My Number One. Μία από τις πιο σημαντικές στιγμές της Ελλάδας στον θεσμό.

Τι γνώμη έχει η Έλενα για την ελληνική συμμετοχή με τους Argo, αλλά και τον αποκλεισμό από τον τελικό του διαγωνισμού; «Είναι φυσικό να νιώθουμε μία στεναχώρια. Εγώ τα γνώρισα τα παιδιά, είναι πάρα πολύ αυθεντικά. Νιώθουν μεγάλη περηφάνια για αυτό που έκαναν», είπε η τραγουδίστρια στην εκπομπή Live U.

«Το τόνισα ότι είναι ωραίο να επιστρέφουμε και να τραγουδάμε στην γλώσσα μας. Εμένα μου άρεσε που είχε τη λύρα και πως μιλούσε για τον Πόντο και την προσφυγιά, καθώς είναι μεγάλο κομμάτι της Ελλάδας. Καμιά φορά χρειάζεται να μιλάμε και για πιο σοβαρά πράγματα», συμπλήρωσε η Έλενα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ