Kάννες: Δείτε τα πολυτελέστερα σούπερ γιοτ δεμένα το ένα δίπλα στ' άλλο!

Μετά από το κόκκινο χαλί, το επόμενο καλύτερο μέρος για να δείτε στο Φεστιβάλ των Καννών που ξεκίνησε εχθές, είναι τα φανταχτερά σούπερ γιοτ.

Για κάποιους, τα μαζικά πολυτελή σκάφη που είναι αγκυροβολημένα στο γραφικό Παλιό Λιμάνι των Καννών, αποτελούν τα πραγματικά αστέρια του σόου, με κάποια να κοστίζουν πάνω από 500.000 λίρες την εβδομάδα για να τα νοικιάσετε.

Σε αντίθεση με τα ιδιωτικά αεροπλάνα και τις βίλες, τα σούπερ γιοτ είναι το απόλυτο σύμβολο του πλούτου, με τα οποία οι πλούσιοι και διάσημοι επισκέπτονται τα hotspots της Γαλλική Ριβιέρας όπως τις Κάννες, το Μονακό και το Saint-Tropez.

Καθώς άρχισε το 69ο φεστιβάλ ταινιών, οι θαλαμηγοί θα φιλοξενήσουν πάρτι για πάμπλουτους επιχειρηματίες, διάσημα μοντέλα και σπουδαίους ηθοποιούς.

Αυτά μάλιστα διαθέτουν εξωφρενικές ευκολίες όπως ελικοδρόμια, προσωπικά υποβρύχια, πισίνες, σπα, μπαρ, ακόμα και κουζίνα βραβευμένη με αστέρι Michelin.

Για εκείνους που δεν έχουν ένα δικό τους, αυτά είναι μερικά από τα καλύτερα σούπερ γιοτ διαθέσιμα προς ενοικίαση στη Μεσόγειο αυτή τη σεζόν.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ