Έδωσε δώρο γάμου 120 ευρώ! Μόνοοοο; Της απάντησε έξαλλη η νύφη της και το διαδίκτυο πήρε φωτιά

Έκπληκτη μία γυναίκα έλαβε μέιλ από τη νύφη, στον γάμο της οποίας μόλις είχε παραστεί, που της έκανε παράπονα για το χαμηλό ποσό (100 λίρες, περίπου 120 ευρώ) που πρόσφερε ως δώρο στο ζευγάρι. 

«Η συνεισφορά δεν ταιριάζει με τη ζεστασιά και τις ευχές σας για τη μεγάλη μέρα μας» της έγραφαν συγκεκριμένα και η γυναίκα έσπευσε, ανώνυμα, να ζητήσει βοήθεια από ένα μπλογκ. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Ιndependent, η γυναίκα έγραψε στο Mumsnet το πρόβλημά της και τόνισε ότι επρόκειτο για πρώην συνάδελφό της. 

Στο μήνυμά της η γυναίκα ζητούσε προτάσεις για το πώς να αντιδράσει, ενώ συμπλήρωνε πως πιθανόν το ζευγάρι να είχε αυτή τη στάση επειδή πρόσφατα η ίδια κέρδισε μια κληρονομιά. «Ποτέ ξανά δεν έχω έρθει αντιμέτωπη με κάτι τέτοιο και ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω ότι το έκαναν, αλλά από τη στιγμή που το έκαναν, θα πρέπει να απαντήσω ή να τους αγνοήσω;» ρωτούσε τους διαδικτυακούς της φίλους.

Ορισμένοι τής πρότειναν την ακύρωση της δωροεπιταγής και άλλοι να αγνοήσει τελείως το email. «Θα έστελνα απάντηση στο email τους και θα επισύναπτα τυχόν κοινούς φίλους για να δουν το email. Είναι απαράδεκτο. Πρόκειται για ένα δώρο που δεν αποτελεί υποχρέωση και πολλοί άνθρωποι δεν θα έδιναν τόσα πολλά σε έναν πρώην συνάδελφο» της έγραψε κάποιος.

«Θα έγραφα πως αν το δώρο που σας έκανα σας προσέβαλε με κάποιο τρόπο, μη διστάσετε να το επιστρέψετε» της έγραψε κάποιος άλλος. 

Μετά από 1.000 περίπου απαντήσεις, η γυναίκα απάντησε ότι εξεπλάγη από την υποστήριξη που έλαβε. Αποκάλυψε πως απάντησε στο email με μία μόνο γραμμή: «Υποθέτω πως επρόκειτο για κάποιο λάθος».

Λίγες ημέρες αργότερα, επέστρεψε στο φόρουμ για να επιβεβαιώσει πως δεν έλαβε απάντηση από τη νύφη.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ