Η ιστορία της Pia που παράτησε την δικηγορία και κάνει καριέρα με 1 εκατομμύριο followers στο Instagram

Η νεαρή Pia Muehlenbeck δεν είναι απλώς μια όμορφη κοπέλα που έχει κερδίσει χιλιάδες θαυμαστές αλλά είναι επίσης μια πρώην δικηγόρος που άφησε τα δικαστικά έδρανα για μια καριέρα ως μοντέλο και blogger.

Η ίδια άρχισε να ασχολείται με το blogging όταν το 2014 αποφάσισε να εγκαταλείψει τη δικηγορία που είχε σπουδάσει και θέλησε να μπει στο χώρο της μόδας που την ενδιέφερε περισσότερο.

 

Πλέον έχει πάνω από ένα εκατομμύριο θαυμαστές στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έχει δημιουργήσει τη δική της συλλογή αθλητικών ειδών που κάνει θραύση, έχει κοσμήσει τις σελίδες πολλών περιοδικών και εντωμεταξύ μοιράζεται τον αξιοζήλευτο τρόπο ζωής της στα κοινωνικά δίκτυα λαμβάνοντας χιλιάδες σχόλια υποστήριξης για το ότι έκανε το όνειρό της πραγματικότητα.

Πριν από δύο εβδομάδες ανακοίνωσε, επίσης, μέσω της ιστοσελίδας της, τη νέα συνεργασία της με ένα περιοδικό και αναφέρει μεταξύ άλλων ότι είναι έκπληκτη για το πόσο έχει αλλάξει η ζωή της μέσα σε αυτό το διάστημα, πράγμα που δεν μπορεί να πιστέψει ούτε η ίδια.

«Και να σκεφτεί κανείς ότι πριν από καιρό ξεκινούσα να εργάζομαι ως δικηγόρος. Από τότε που σπούδασα, άλλαξαν πολλά, ξεκίνησα τη δική μου σειρά με αθλητικά και άρχισα τη δραστηριότητά μου στα κοινωνικά δίκτυα. Ο λογαριασμός μου στο Instagram άρχισε να προσελκύει κόσμο και κάτι παραπάνω από ένα χρόνο αργότερα έφτασα σχεδόν το ένα εκατομμύριο followers. Τα πάντα είναι λίγο τρελά από εκείνο το σημείο και μετά» αναφέρει η ίδια.

Η σελίδα της είναι γεμάτη με εικόνες από καλοκαιρινές διακοπές, φωτογραφίες με μπικίνι σε όμορφες παραλίες και βέβαια όλα αυτά που σχεδιάζει η ίδια.
Η συλλογή της έχει μεταξύ άλλων ρούχα, ακόμη και χαλάκια για γιόγκα. Όπως αναφέρει μάλιστα, ένα μέρος των εσόδων της από τις πωλήσεις πηγαίνουν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. Φυσικά, η καθημερινότητα της δεν είναι ίδια με αυτή που είχε ως δικηγόρος αλλά σπεύδει να ξεκαθαρίσει ότι δεν είναι περισσότερο εύκολη και έχει πολλές υποχρεώσεις ενώ ταυτόχρονα, βέβαια, απολαμβάνει τη δημοφιλία που της χαρίζουν τα κοινωνικά δίκτυα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ