Την παράτησε ο αρραβωνιαστικός & αυτή πούλησε τα πάντα & γυρνάει τον κόσμο: Η νέα ζωή - δεύτερη ευκαιρία!

Η 30χρονη Katy Colins έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό το φετινό Ιανουάριο, αφότου βρετανικά ΜΜΕ δημοσιοποίησαν την ιστορία της. Η νεαρή κοπέλα αντιμετώπισε το 2012 την απόρριψη του μέλλοντα συζύγου της, που την άφησε στα σκαλιά της εκκλησίας, με τον πιο δυναμικό και ανατρεπτικό τρόπο.

Εγκατέλειψε τη δουλειά της, πούλησε το σπίτι της και το αυτοκίνητό της και άρχισε να ταξιδεύει σε ολόκληρο τον κόσμο, από την Ινδία μέχρι την Ταϊλάνδη, δημοσιεύοντας τις περιπέτειές της στο blog που διατηρεί και το οποίο εξελίχθηκε σε βιβλίο.

Τώρα η Katy ετοιμάζεται για την έκδοση του δεύτερου βιβλίου της, το οποίο κυκλοφορεί τον επόμενο μήνα και εύχεται τα καλύτερα στον πρώην σύντροφό της, Thomas Soutte, μεταδίδοντας παράλληλα το μήνυμα ότι πρέπει να δίνονται δεύτερες ευκαιρίες στη ζωή.

Πριν από 4 χρόνια όπως αναφέρει η Daily Mail, η Katy εργαζόταν στο χώρο των δημοσίων σχέσεων είχε ένα όμορφο σπίτι, ένα αυτοκίνητο και έναν αρραβωνιαστικό με τον οποίο θα παντρεύονταν το Μάιο του 2012. Όταν όμως ο σύντροφός της την εγκατέλειψε τρεις μήνες πριν το μυστήριο, εκείνη ένοιωσε συντετριμμένη.

«Το να σε παρατάνε είναι τραγικό. Όχι, είναι κάτι παραπάνω από τραγικό - σπαράζει η καρδιά σου και είναι οδυνηρό...», γράφει στο blog της. Για να απαλύνει τον πόνο της, η νεαρή αποφάσισε να παραιτηθεί από τη δουλειά της και να ταξιδέψει στην νοτιοδυτική Ασία.

«Η απόφαση του πρώην μου, αν και με συνέτριψε, με ταρακούνησε. Είχα μια καλή δουλειά, ένα υπέροχο σπίτι και ζούσα μια άνετη ζωή, αλλά χωρίς περιπέτεια, κάτι που θα είχα αν ταξίδευα στον κόσμο. Και ευτυχώς απέδωσε», λέει. Όπως λέει η ίδια, σκοπεύει να δωρίσει το νυφικό της και πως εμπλέκεται συναισθηματικά με άλλον άντρα.

 

«Ο Thom αρραβωνιάστηκε με άλλη γυναίκα και, καθώς πια δε μιλάμε μεταξύ μας, του εύχομαι τα καλύτερα», σημειώνει. Την ημέρα που υποτίθεται ότι θα γιόρταζε την τρίτη επέτειο του γάμου της, η 30χρονη υπέγραψε μια συμφωνία για την κυκλοφορία τριών βιβλίων με θέμα τις πληγωμένες από τον έρωτα γυναίκες, που βρήκαν παρηγοριά στα ταξίδια.

«Το κύριο πράγμα που θέλω να μεταφέρω, είναι ότι υπάρχει ελπίδα, μια δεύτερη ευκαιρία να κάνεις κάτι με τη ζωή σου όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ