Guardian: Μια 63χρονη σε εμμηνόπαυση εξομολογείται - Μου αρέσει να κάνω σεξ με 22χρονους

«Θα μπορούσα να είμαι το κορίτσι της αφίσας για την εμμηνόπαυση, παρόλο που όσες γυναίκες βρίσκονται σε αυτή τη θέση περνούν δύσκολα. Οι περισσότερες νομίζουν πως ήρθε το τέλος της σεξουαλικής τους ζωής. 

Παίρνουν κιλά, χάνουν το κολλαγόνο του προσώπου τους, φαίνονται μεγαλύτερες, παθαίνουν οστεοπόρωση, ιδρώνουν στον ύπνο τους, μυρίζουν περίεργα και άλλα πολλά δυσάρεστα».

 

Ολα τα παραπάνω εξομολογείται γυναίκα που είναι κάτι παραπάνω από 60 και δεν ντρέπεται να πει ότι αν και βρίσκεται στην εμμηνόπαυση αισθάνεται πως είναι νυμφομανής γιατί θέλει να κάνει σεξ όλη την ώρα. 

 

«Εδώ και τέσσερα χρόνια βιώνω αυτήν την εμπειρία. Είμαι πιο αδύνατη από ποτέ, ξεπέρασα τα 60 και δεν λέω πως είμαι κάτι παραπάνω από 50, είμαι στα καλύτερά μου, φαίνομαι για 42 και θέλω να κάνω σεξ όλη την ώρα.

 

Οσες λένε ότι ο κόλπος τους είναι ξηρός σαν έρημος εγώ τους λέω ότι είναι μια καταπράσινη όαση», λέει η γυναίκα στον Guardian και συνεχίζει: «Φίλοι και συνάδελφοι που τους λέω το "πρόβλημά" μου λένε να αναζητήσω μέσω κάποιων apps συντρόφους για σεξ. Χρησιμοποίησα για πλάκα κάποια εφαρμογή και είχα δεκάδες προτάσεις. μου. Είχα πρόταση από 22χρονο και έκανα σεξ μαζί του. Το φαντάζεστε θα μπορούσα να είμαι γιαγιά του, είμαι 63. Ολο αυτό τονώνει την αυτοπεποίθησή μου».

 

Η γυναίκα λέει πως τελικά αναζητά και βρίσκει νεαρούς ερωτικούς συντρόφους γιατί αρνείται να υποταχθεί στην ηλικία της και γιατί νιώθει πολύ καλά με τη φάση στην οποία βρίσκεται.

 

«Υπάρχουν στιγμές που νιώθω άνετα και δεν αναφέρω καν ότι είμαι στην εμμηνόπαυση. οσο το πράγμα δεν περιπλέκεται και θέλουμε και οι δύο το ίδιο πράγμα τότε όλα είναι καλά. Είναι άνδρες, δεν είναι ούτε ψυχολόγοι ούτε οι φίλες μου. Δεν ασχολούνται με την ηλικία μου. Μου λένε πόσο ωραίο σώμα έχω. Περνάμε καλά γιατί όπως λένε οι ίδιοι δεν θέλω οικογένεια, παιδιά και δεσμεύσεις. Πράγματα δηλαδή που απεχθάνονται οι άνδρες».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ