Πέτρος Κωστόπουλος: Δεν θα πω κακία για την Τζένη μέχρι να πεθάνω - Είναι ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής μου

Ο Πέτρος Κωστόπουλος, με εξομολογητική διάθεση, μιλάει για το διαζύγιο του με την Τζένη Μπαλατσινού και τα συναισθήματα του όταν βλέπει φωτογραφίες της με τον νέο σύντροφό της, Ανδρέα Παππά. «Κάθε χωρισμός πληγώνει», τόνισε ο Πέτρος Κωστόπουλος στο περιοδικό «You Weekly». 

Για το γεγονός ότι ενώ είχε χωρίσει από την Τζένη δεν το χρησιμοποιήσε για την εκπομπή που παρουσιάζαν τότε στο Mega, είπε: « Το πιο άγιο πράγμα νομίζω στη ζωή μου -και δεν το παίζω της εκκλησίας- είναι η οικογένειά μου, ο άνθρωπος που αγάπησα και τα τρία μου παιδιά…

 

Αν εμείς γινόμαστε τόσο γύφτοι, που το έχω δει, για να πάρουμε μερικά ποσοστά τηλεθέασης, αυτήν τη στιγμή τα παιδιά μας θα έπρεπε να μας είχαν εξορίσει και να μας έφτυναν στα μούτρα! Εμείς θέλαμε τότε να σώσουμε το πιο πολύτιμο πράγμα στη ζωή μας που ήταν η ηρεμία των παιδιών μας. Μέχρι να πεθάνω δεν θα πω κακιά κουβέντα για την Τζένη, αν το κάνω να έρθουν και να με φτύσουν!»

Τον πονάει όταν βλέπει φωτογραφίες της Τζένης με τον νέο της σύντροφο; «Όχι, γιατί να με πονέσει; Η ζωή μας αλλάζει, πρέπει να συνεχίζουμε. Θέλω να είναι εκείνη χαρούμενη και εγώ επίσης για να δίνουμε χαρά στα παιδιά μας. Λυπάμαι που με τις σημερινές συνθήκες και με όλα αυτά που μου έχουν συμβεί δεν μπορώ να προσφέρω στα παιδιά μου ό,τι θα ήθελα. Επειδή είμαι αισιόδοξος άνθρωπος πιστεύω πως κάποια στιγμή ο “Αρμαγεδδών” θα τελειώσει», απάντησε. 

Η Τζένη ηταν μεγάλος έρωτας; «Ο μεγαλύτερος της ζωής μου. Ερωτευόμουν τις γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή μου αλλά η Τζένη ήταν το καπάκι! Όταν γνώρισα την Τζένη ήμουν σαράντα χρόνων και δεν φανταζόμουν τον εαυτό μου να γυρνάει σαν τον σκύλο. Είναι βαρετό…

Είχε έρθει η ώρα να κάνω τη δική μου οικογένεια. Κάποια στιγμή σκέφτηκα πώς θα ήμουν στην ηλικία που είμαι σήμερα χωρίς παιδιά και οικογένεια και το βρήκα πολύ άσχημο και θλιβερό να γυρίζω και να γκομενίζω μόνος χωρίς να έχω κάνει οικογένεια.

Θα ήμουν ένας περιφερόμενος σκελετός, αφού δεν θα είχα κάνει παιδιά και δεν θα ήμουν με μια γυναίκα που αγαπούσα… Έτσι είπα “δεν πρέπει να χάσεις αυτό το κορίτσι” και την παντρεύτηκα», είπε ο οικοδεσπότης της εκπομπής «Βράδυ».

 

Θα βρισκότανστο ίδιο τραπέζι με την πρώην σύζυγό του και τον σύντροφο της και με τη νέα του κοπέλα; «Δεν βρίσκω το λόγο. Βλέπω ότι κάποιοι το κάνουν, αλλά εγώ δεν μπορώ…», είπε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ