Βρετανίδα καλλονή βουλευτής πήρε στην αγκαλιά της 6χρονο αγόρι αλλά ήταν άντρας 22 ετών!

Η Μισέλ Μον είναι γνωστή στην Βρετανία από την αλυσίδα καταστημάτων εσωρούχων Ultimo που έχει στην ιδιοκτησία της και η περιουσία της υπολογίζεται στα 20 εκατομμύρια λίρες.

Η 44χρονη επιχειρηματίας αποκαλείται «βαρόνη των σουτιέν», είναι βουλευτής του συντηρητικού κόμματος του πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον και απασχολεί συχνά τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης.

 

Πρόσφατα, η Μον ταξίδεψε στο Βιετνάμ και πήρε μέρος σε συνέδριο επιχειρηματιών που διεξήχθη στην πόλη Χο Τσι Μινχ. Κατά την διάρκεια του συνεδρίου η 44χρονη επιχειρηματίας είδε ένα «εξάχρονο» αγόρι να πηγαίνει προς το μέρος της και να της προσφέρει μια ανθοδέσμη.

 

Συγκινημένη από την πράξη του «μικρού Βιετναμέζου» η Μισέλ Μον τον πήρε αυθόρμητα στην αγκαλιά της, τότε ακούστηκε μια γυναικεία φωνή από το πλήθος να φωνάζει: «Άσε κάτω αυτό τον άνθρωπο, δεν είναι παιδί, είναι 46 ετών και είναι ο άντρας μου».


Όπως έγραψε η επιχειρηματίας αργότερα στο Twitter, όπου ανάρτησε και την φωτογραφία του νεαρού άντρα, νόμιζε ότι ήταν παιδί και γι'αυτό τον πήρε στην αγκαλιά της, ενώ συμπλήρωσε πως ένιωσε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά επειδή τα δόντια του ήταν κίτρινα από την νικοτίνη.

 

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο νεαρός άντρας επέλεξε την σελίδα του στο Facebook για να βάλει τα πράγματα στην θέση τους αναρτώντας και την φωτογραφία της ταυτότητάς του. Ο Βιετναμέζος είναι 22 ετών, μεσίτης και ονομάζεται Nguyen tan Phat, όπως δε διευκρινίζει δεν είναι παντρεμένος και δεν γνωρίζει τον λόγο που μια γυναίκα από το πλήθος φώναξε ότι είναι ο σύζυγός της.

 Ο 22χρονος δήλωσε ενθουσιασμένος από την αναπάντεχη δημοσιότητα που γνωρίζει αυτή την περίοδο λόγω της επίμαχης φωτογραφίας με την Βρετανίδα επιχειρηματία και βουλευτή. Όσο δε για το ύψος του, εκείνος ανέφερε ότι δεν έχει ψηλώσει από την ηλικία των έξι ετών, ενώ ο βρετανικός Τύπος αποδίδει την κατάσταση του 22χρονου σε έλλειψη της αυξητικής ορμόνης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ