Story: Άνδρας - μαγνήτης κυριολεκτικά: Μεταλλικά αντικείμενα κολλάνε πάνω στο σώμα του (Φωτό - βίντεο‏)

Ο 37χρονος Arun Raikwar ανακάλυψε τυχαία, όπως λέει ο ίδιος, ότι το δέρμα του λειτουργεί σαν μαγνήτης όταν ένα καρφί κόλλησε στο σώμα του την ώρα που επισκεύαζε έναν πίνακα.

Ο άνδρας-μαγνήτης από την Ινδία διεκδικεί τώρα έναν τίτλο επιδεικνύοντας τα παράξενα τεχνάσματά του. Μετά το τυχαίο περιστατικό με ένα καρφί, αρχίζει και... κολλάει κουτάλια και άλλα μεταλλικά αντικείμενα στο σώμα του απλά ακουμπώντας τα εκεί στην προσπάθειά του να αποδείξει ότι αυτά δεν πέφτουν κάτω όπως θα γινόταν σε κάθε άλλη περίπτωση με άλλον άνθρωπο.

«Δεν έχω καμία ιδέα για το πώς συνέβη αυτό. Δε θέλω καν να ξέρω. Δεν είναι κάτι για το οποίο νιώθω περήφανος αλλά όταν οι άνθρωποι έρχονται να δουν τις μαγνητικές δυνάμεις μου, αισθάνομαι καλά... Αυτή είναι η πρώτη φορά που κάτι τόσο παράξενο συνέβη στο σώμα μου. Αρχικά ήμουν φοβισμένος, αλλά τώρα το έχω συνηθίσει» αναφέρει ο ίδιος και πιστεύει ότι το σώμα του εκπέμπει κάποια «ειδικά κύματα» που τον κάνει να αισθάνεται σαν μαγνήτης ενώ έχει επισκεφτεί και έναν γιατρό για να επιβεβαιώσει ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το σώμα του.

Όταν το προσωπικό του νοσοκομείου επιβεβαίωσε ότι είναι μια χαρά, ο ίδιος τους έδειξε τα παράξενα τεχνάσματά του. Ο Arun εκτιμά ότι κάποια μέρη του σώματός του είναι περισσότερο μαγνητικά από κάποια άλλα με τις ισχυρότερες δυνάμεις να προέρχονται από το στήθος, το στομάχι και την πλάτη του.

Ο 45χρονος γιατρός Shailendra Shukla που τον εξέτασε, ανέφερε: «Πρόκειται για μια εξαιρετικά περίεργη υπόθεση, αλλά δεν εκπλήσσομαι γιατί όλοι μας έχουμε κάποιου είδους μαγνητικό πεδίο στο σώμα μας αλλά στο σώμα του Arun αυτό έχει αυξηθεί και μπορεί να φύγει αργότερα.»

Ο 37χρονος έχει γίνει κάτι σαν αξιοθέατο για τον κόσμο και εκείνος είναι πρόθυμος να δείξει τι μπορεί να κάνει για το σώμα του αποδεικνύοντας το μοναδικό του ταλέντο. Ωστόσο ο ίδιος παραδέχεται ότι λυπάται για την κατάστασή του και θέλει μια φυσιολογική ζωή. Παρ’ όλα αυτά θέλει να διεκδικήσει μια θέση στο βιβλίο Γκίνες για να μπορεί όπως λέει να το δείχνει στα εγγόνια του μια μέρα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ