Η απίθανη ιστορία της Yiru: Ακύρωσε τον γάμο αλλά έκανε δεξίωση 8.000 δολ. με... 60 άπορα παιδιά!

Μια «παρ' ολίγον νύφη», η Κινέζα Yiru Sun, που σπούδασε και εργάζεται στη Νέα Υόρκη αποφάσισε να πραγματοποιήσει την δεξίωση του γάμου της το Σάββατο, αν και δεν προηγήθηκε γάμος! 

Η νεαρή Κινέζα, ανύπαντρη και μητέρα ενός κοριτσιού έξι ετών, είχε κανονίσει να παντρευτεί τον σύντροφό της πριν δύο μήνες και μάλιστα, είχε δώσει προκαταβολή 8.000 δολάρια για την δεξίωση που θα ακολουθούσε στην πολυτελή αίθουσα δεξιώσεων Harold Pratt House στο Μανχάταν.

Όπως η ίδια εξήγησε στην εφημερίδα New York Post αναγκάστηκε να ακυρώσει τον γάμο, όταν ο σύντροφός της, της ζήτησε να υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο, όμως δεν μπορούσε να ακυρώσει και την δεξίωση καθώς ήταν συμφωνημένο ότι η προκαταβολή δεν επιστρέφεται.

Η νεαρή γυναίκα αντί να θρηνήσει για τον γάμο που ακυρώθηκε έκανε κάτι καλύτερο και έδωσε χαρά σε 60 άπορα παιδιά της Νέας Υόρκης και στις οικογένειές τους. Η Sun φόρεσε το λευκό νυφικό της και το πιο λαμπερό της χαμόγελο και υποδέχθηκε στην δεξίωση του γάμου, που δεν έγινε ποτέ, τα παιδιά και τους συγγενείς τους. Στα τυχερά παιδιά δόθηκαν μπαλόνια, γλυκά και παγωτά, έκαναν face painting και διασκέδασαν με μουσικές παραστάσεις.

«Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι όλο αυτό ήταν ένα σχέδιο του θεού, δεν μπόρεσα να είμαι η πριγκίπισσα την ημέρα του γάμου μου, αλλά μπόρεσα να κάνω αυτά τα παιδιά να ζήσουν ένα παραμύθι», δήλωσε η Sun στην εφημερίδα New York Post. Η ίδια αποκάλυψε ότι μεγάλωσε φτωχικά στην Κίνα και ήρθε στις ΗΠΑ, όπου σπούδασε με υποτροφία στο φημισμένο πανεπιστήμιο Πρίνστον.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ