Κάθε βράδυ επί 2 χρόνια έκανε σεξ φωνάζοντας δυνατά: Οι γείτονες της δεν άντεξαν και τώρα πήγε φυλακή

Φαίνεται πως οι γείτονες δεν μπορούσαν να αντέξουν άλλο τη νεαρή κοπέλα, η οποία εδώ και δύο χρόνια ούρλιαζε κάθε βράδυ κατά την σεξουαλική επαφή με αποτέλεσμα να σηκώνει την γειτονιά στο...πόδι.

Η οικογένεια, η οποία απευθύνθηκε στην αστυνομία είχε ήδη τα δικά της προβλήματα, καθώς ο πατέρας και ένα από τα παιδιά ήταν καρκινοπαθείς, πράγμα που φαίνεται να μην συγκινούσε την νεαρή κοπέλα.

 

Η μητέρα της γειτονικής οικογένειας, λοιπόν, Tanya Saylor κάλεσε ένα βράδυ την αστυνομία, η οποία προχώρησε στη σύλληψη της νεαρής.

«Εβαζα κάθε βράδυ ακουστικά με μουσική στα παιδιά μου για να μην ακούνε. Το αφήσαμε να συμβαίνει επί δύο χρόνια, ενώ δεν έπρεπε. Έπρεπε να καλέσω νωρίτερα την αστυνομία» δήλωσε η κ. Saylor.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ουρλιαχτό της ήταν τόσο δυνατό  που έτριζαν μέχρι και οι ντουλάπες των γειτόνων, ενώ όταν η οικογένεια της χτυπούσε τον τοίχο για να σταματήσει, εκείνη έκανε ακόμα περισσότερο θόρυβο. Η νεαρή μάλιστα φώναζε περιγράφοντας ακριβώς όσα της κάνουν κατά τη διάρκεια της επαφής, εξηγώντας στους γείτονες κάθε λεπτομέρεια!

 

Η Warfel θα παραμείνει στη φυλακή μέχρι τις 20 Ιουνίου.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ