Ιδέες ομορφιάς για να ταιριάξετε το στυλ σας με την ομορφιά και τα χρώματα της μεθυστικής Άνοιξης

Η κάθε εποχή έχει τα χρώματά της και το χαρακτήρα της. Η Άνοιξη ως η  εποχή των λουλουδιών έχει έντονα αλλά και παλ χρώματα, ωραίες μυρωδιές, αέρινη διάθεση και εντυπωσιακές εικόνες!

Τι θα λέγατε να τα βάλετε όλα αυτά στο στυλ και στα tips ομορφιάς για την Άνοιξη;

Μαλλιά. Τα μαλλιά μας αυτήν την εποχή πρέπει να είναι ανέμελα, παιχνιδιάρικα και ρομαντικά. Φτιάξτε ιδιαίτερες πλεξούδες και διάφορα κοτσιδάκια για ρομαντικές εξόδους, αφήστε τα ανέμελα σπαστά για όλες τις ώρες της ημέρας ή πιάστε τα έναν ατημέλητο κότσο ή αλογοουρά! Όλα είναι εντυπωσιακά!

Λουλούδια. Βάλτε λουλούδια παντού. Αλλά φυσικά με μέτρο για να αποφευχθούν οι υπερβολές που θα φέρουν αντίθετα αποτελέσματα. Στολίστε με λουλούδια τα μαλλιά σας, φορέστε ένα φλοράλ φουλάρι ή μια ζώνη, βάλτε ένα φλοράλ αέρινο φόρεμα ή διαλέξτε να συνδυάσετε με το υπόλοιπο outfit κοσμήματα με λουλούδια!

Ντύσιμο. Ντυθείτε ανάλαφρα και άνετα! Βάλτε παντελόνες, αέρινα φορέματα, μακριές φούστες, boyfriend jeans και συνδυάστε τα με όμορφα και σέξι μπλουζάκια, πουκάμισα ή πουκαμίσες!

Νύχια. Η Άνοιξη έχει επιρροή και στα νύχια. Χρησιμοποιήστε παλ χρώματα για να βάψετε τα νύχια σας ή κάντε ένα ωραίο γαλλικό μανικιούρ σε διάφορους συνδυασμούς!

Μακιγιάζ. Στο μακιγιάζ προτιμήστε να τονίσετε τα χαρακτηριστικά σας με τις ειδικές μεθόδους παρά να πραγματοποιήσετε κάποιο βαρύ μακιγιάζ. Εάν θέλετε λίγο χρώμα και ειδικά για το βραδινό μακιγιάζ βάλτε μπλε σκιά ή ένα σκούρο κραγιόν για να μαγνητίζετε τα βλέμματα!

Φυσική ομορφιά. Η απόλυτη τάση όμως είναι η ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς! Αυτό σημαίνει πως ένα μακιγιάζ σε φυσικούς τόνους, η ενυδατωμένη επιδερμίδα, ένα ντύσιμο χωρίς υπερβολές, η άνεση και η διάθεση σε όλες τις στιγμές, αναδεικνύουν την ομορφιά κάθε γυναίκας όλη μέρα!

Με λίγα λόγια η ομορφιά είναι μέσα μας και απλώς πρέπει να την αναδείξουμε, να την εκφράσουμε και να νιώθουμε εμείς όμορφα πάντα! Οι τάσεις της μόδας και οι ιδέες απλώς πρέπει να υπηρετούν το χαρακτήρα και τις προσωπικές μας ανάγκες κι επιθυμίες…γιατί τότε θα έχουμε το δικό μας στυλ!

Πηγή: mommy,gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ