Φρίκη στην Ρωσία: 19χρονος έπνιξε την μητέρα του γιατί δεν ήθελε να κάνουν σεξ - Τη δάγκωσα στον λαιμό & ένιωσα το αίμα της

Η υπόθεση που είχε συγκλονίσει πριν από έξι μήνες περίπου την υφήλιο με θύμα την 44χρονη Αναστασία Σόσινα Νοβίκοβα και δράστη τον 19χρονο γιο της, σοκάρει εκ νέου με τις αποκαλύψεις του κατηγορουμένου για τη δολοφονία. 

Η 44χρονη Ρωσίδα βρέθηκε νεκρή τον περασμένο Δεκέμβριο σε σουίτα ξενοδοχείου. Ο γιος της, γιος Ρώσου μεγιστάνα, την είχε στραγγαλίσει με καλώδιο τηλεφώνου και την είχε χτυπήσει βάναυσα σε όλο της το σώμα. 

Ο 19χρονος, τώρα, υποστηρίζει ότι επιτέθηκε την μητέρα του γιατί  ήθελε να βγάλει τον διάολο από μέσα της και πως την έπνιξε επειδή ήθελε να κάνει σεξ μαζί του. 

«Την έπνιγα για περίπου μισή ώρα. Ικανοποιημένος που πέθανε, κάθισα πάνω της και άρχισα να τη χτυπάω με όλη μου τη δύναμη. Τη χτύπησα στο πρόσωπο δυνατά τουλάχιστον 20 φορές. Έκλαιγα όταν τη χτυπούσα και ήξερα ότι σκοτώνω τη μητέρα μου. Τη δάγκωσα στον λαιμό και ένιωσα το αίμα της στο στόμα μου. Είδα αίμα να τρέχει από το πρόσωπό της μετά τα χτυπήματά μου» είπε στους ανακριτές ο 19χρονος φοιτητής και γιος του Ρώσου μεγιστάνα.

Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης στην πρώτη κατάθεση του είχε δηλώσει ότι ήταν υπό την επήρεια ισχυρών ναρκωτικών ουσιών όταν διέπραξε το έγκλημα, και ότι είχε πάει από τη Μόσχα εκεί, με τη μητέρα του προκειμένου να υποβληθεί σε θεραπεία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 19χρονος είχε διαγνωστεί με σχιζοφρένεια, χωρίς, όμως, να υπάρχει επίσημη γνωμάτευση. Την ίδια ώρα, ψυχολόγος που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, υποστήριξε πως η 44χρονη είχε ανακαλύψει τελευταία ότι ο γιος της έκανε ναρκωτικά και πως φοβόταν να τον αφήσει μόνο του. Ο Ρώσος μεγιστάνας του λιανικού εμπορίου και πατέρας του δράστη, ο οποίος ήταν σε διάσταση με το θύμα, είπε ότι βρισκόταν κοντά με την πρώην γυναίκα του επειδή ανησυχούσαν για τον γιο τους. Η 44χρονη τότε του είχε πει ότι ο γιος τους δεν ήταν πολύ καλά και πως είχε παραισθήσεις.

Όλες οι φωτό εδώ - Dailymail.co.uk

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ