Απογειώση τρόμου προς την Τζακάρτα με κενό αέρος: 31 άνθρωποι τραυματίστηκαν

Στο βίντεο καταγράφεται η τρομακτική στιγμή που οι δυνατές αναταράξεις προκάλεσαν τον τραυματισμό 31 επιβατών σε πτήση της Etihad Airways. Οι τρομοκρατημένοι επιβάτες ακούγονται να ουρλιάζουν στις αναταράξεις που κράτησαν για 10 λεπτά.

Η πτήση EY474, σύμφωνα με τον εθνικό αερομεταφορέα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, χτυπήθηκε από δυνατές και απροσδόκητες αναταράξεις περίπου 45 λεπτά πριν από την προσγείωση στο διεθνές αεροδρόμιο Soekarno Hatta στην Τζακάρτα.

Το Airbus A330-200 προσγειώθηκε τελικά με ασφάλεια, με 9 επιβάτες και ένα μέλος του πληρώματος να μεταφέρονται σε τοπικό νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών. Οι διασώστες που έσπευσαν στο αεροδρόμιο φρόντισαν τα ελαφρά τραύματα 22 ακόμα επιβατών.

Ο Haerul Anwar, εκπρόσωπος του αεροδρομίου της Τζακάρτα, περιέγραψε ως σοβαρά τα τραύματα 9 επιβατών της πτήσης. Επισήμανε ακόμα πως αξιωματούχοι επιθεωρούν το αεροπλάνο. Η αεροπορική εταιρεία δεν έχει δώσει πληροφορίες σχετικά με τη σοβαρότητα των τραυμάτων τους, τόνισε ωστόσο πως οι αναταραχές ήταν τόσο ισχυρές που καταστράφηκαν τα ντουλάπια αποσκευών.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ