Βίντεο: Δεν πίστευε στα μάτια του - Ο δρόμος ξεκόλλησε την ώρα που οδηγούσε πάνω του‏

Τύχη βουνό είχε ένας οδηγός από το Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής ο οποίος λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του όταν ένα μέρος του δρόμου τον οποίο διέσχιζε με το αυτοκίνητό του ξαφνικά... ξεκόλλησε από το έδαφος και άρχισε να χάνεται μπροστά στα μάτια του.

Ο άντρας κατάφερε να απαθανατίσει τις συγκλονιστικές αυτές στιγμές με το κινητό του τηλέφωνο και στη συνέχεια «ανέβασε» το βίντεο στο facebook, με σκοπό να προειδοποιήσει τους οδηγούς που ταξιδεύουν τις τελευταίες ημέρες στις νότιες Πολιτείες των ΗΠΑ, που πλήττονται από σοβαρές πλημμύρες.

 

Ο Άλεν Τσίλντερς, ο οδηγός που κατάφερε να σωθεί την τελευταία στιγμή, αποκάλυψε ότι σταμάτησε το όχημά του όταν παρατήρησε μια ρωγμή στο δρόμο. Ωστόσο, έπαθε σοκ όταν τα επόμενα δευτερόλεπτα είδε τον δρόμο να ξεκολλάει από το έδαφος και στη συνέχεια να κυλάει προς ένα πλημμυρισμένο χαντάκι, καθώς από κάτω του βρίσκονται δύο τεράστιοι σωλήνες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα έντονα καιρικά φαινόμενα που πλήττουν το τελευταίο διάστημα τις ΗΠΑ έχουν κοστίσει τη ζωή σε πέντε ανθρώπους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ