Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Vintage pics από την πορνεία στην Times Square του 1970 - Αγόρια - κότες, άντρες κοτοκυνηγοί

Η Times Square είναι σήμερα μία πολυσύχναστη τουριστική ατραξιόν. Όμως δεν ήταν πάντα έτσι. Τη δεκαετία του 1970 ανήλικες πόρνες και νταβατζήδες στοίχειωναν την Times Square της Νέας Υόρκης, ενώ οι έμποροι ναρκωτικών δρούσαν ανενόχλητοι.

Σε μία σειρά από φωτογραφίες, ο Stephen Shames απαθανάτισε εκείνες τις χαλεπές ημέρες της Times Square.

Η Daily Mail γυρίζει πίσω το χρόνο σε αυτήν την Νέα Υόρκη του χαμηλού επιδπέδου, της εγκληματικότητας και της οικονομικής δυσπραγίας. Σε μία σειρά νέων φωτογραφιών, ο φωτογράφος Stephen Shames απαθανάτισε εκείνες τις χαλεπές ημέρες της Times Square. Η παρακμή της Times Square, άρχισε τη δεκαετία του 1960 και έφτασε στο χαμηλότερο σημείο το 1980, όταν η πορνεία και τα sex shop κυριαρχούσαν στο τοπίο.

Τα αγόρια - ιερόδουλοι συχνά αναφέρονταν ως «chickens», ενώ οι μεγαλύτεροι άνδρες που πλήρωναν για να κάνουν σεξ με νεότερα αγόρια αναφέρονταν ως «chicken hawks».

Στη συνέχεια τα αγόρια αποκαλούνταν «street hustlers», κάτι που σήμαινε ότι ήταν αλάνια του δρόμου που πιθανώς τα έσπρωξαν οι ίδιες τους οι οικογένειες στην πορνεία, αναφέρεται στο βιβλίο «Runaway Kids and Prostitution».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ