Στα Χανιά για το νηστίσιμο δείπνο η Ντόρα Μπακογιάννη βρέθηκε με τον θρύλο του μπάσκετ Νίκο Γκάλη‏

Σημείο συνάντησης έγινε για μία ακόμη φορά η ψαροταβέρνα “Νεώρια” στο Ενετικό Λιμάνι, καθώς το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης την επέλεξαν η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης και ο Νίκος Γκάλης.Σημείο συνάντησης έγινε για μία ακόμη φορά η ψαροταβέρνα “Νεώρια” στο Ενετικό Λιμάνι, καθώς το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης την επέλεξαν η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης και ο Νίκος Γκάλης.

Εξάλλου, τα “Νεώρια” του Γιάννη Ξυλούρη αποτελούν σταθερή επιλογή της κας Μπακογιάννη, η οποία από χθες βρίσκεται στα Χανιά μαζί με τον σύζυγό της Ισίδωρο Κούβελο για να περάσουν παραδοσιακά τις ημέρες του Πάσχα.

Η κυρία Μπακογιάννη έφτασε λίγο μετά τις 21.30 συνοδευόμενη από τον σύζυγό της και όπως φαίνεται στις φωτογραφίες απόλαυσαν το νηστίσιμο δείπνο με τον Χρήστο Μαρκογιαννάκη και τον Μανώλη Κελαϊδή και την παρέα τους.

Σε απέναντι τραπέζι, όπως δείχνουν & οι φωτό του zarpanews.gr γεύτηκε τους θαλασσινούς μεζέδες με φίλους και με την οικογένειά του, ο θρύλος του μπάσκετ Νίκος Γκάλης ο οποίος με αφορμή το 5ο τουρνουά αλληλεγγύης στο οποίο ήταν επίτιμος καλεσμένος, παρέτεινε για λίγο ακόμα την επίσκεψή του στην πόλη.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ