To σαρακοστιανό δείπνο της Ντέλια Βελκουλέσκου σε πανάκριβο εστιατόριο της Αθήνας: Με όλο το team του κουαρτέτου & την κολλητή της

Ανακαλύπτει σιγά-σιγά αλλά σταθερά τη μεσογειακή διατροφή και τα δείπνα η Ντέλια Βελκουλέσκου και τη M. Δευτέρα το βράδυ έκλεισε άρον-άρον τις διαπραγματεύσεις στο Hilton και το έριξε έξω με την παρέα της.

Δείπνο σε ένα από τα πιο ακριβά εστιατόρια, το γνωστό από τους εφοπλιστές και κοσμικούς «Δουράμπεης» στο Νέο Φάληρο.

Η Ντέλια, ρουμανικής καταγωγής, μεγαλωμένη στα σχολεία του Τσαουσέσκου, χριστιανή ορθόδοξη, προφανώς θα νήστευε Μεγαλοβδόμαδα και πήγε να απολαύσει καλαμαράκια, καραβιδόψιχα και χταποδάκι καθώς και την περίφημη σαλάτα από αποφλοιωμένες ντομάτες, μαρούλι, ραπανάκια και καυτερές πιπεριές του γνωστού αυτού εστιατορίου, μετά τις ατέρμονες διαπραγματεύσεις με τους Ευκλ. Τσακαλώτο, Γ. Σταθάκη και Γ. Κατρούγκαλο.

Σύμφωνα με το Βηματοδότη, πήρε μαζί της την κολλητή της, Βουλγάρα Ιβα Πέτροβα (πρώην μεταφράστρια του Τόμσεν που ξέρει λίγα ελληνικά) και όλο το team του κουαρτέτου, περιλαμβανομένου και του Ιρλανδού Ντέκλαν Κοστέλο. Στου Δουράμπεη βρήκαν την ευκαιρία να συζητήσουν άφοβα την πορεία των διαπραγματεύσεων, χωρίς τον φόβο των υποκλοπών και των WikiLeaks.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ