Η μητέρα του Παντελίδη μιλά για πρώτη φορά & αποκαλύπτει: Ο γιος μου δεν είχε ασφάλεια θανάτου

Ο στενός φίλος και συνεργάτης του Παντελή Παντελίδη, ο Χάρης Λεμπιδάκης, συναντήθηκε με τη μητέρα του τραγουδιστή και αποκαλύπτει όλα όσα την βαραίνουν και όσα θέλει να διαψεύσει από όλα αυτά που γράφονται.

O Χάρης Λεμπιδάκης έγραψε στο newspistol:

 «Συνάντησα την Αθηνά Παντελίδη στο κατάστημα ΠΡΟΠΟ που διατηρεί η οικογένεια. Ήθελα και της είχα ζητήσει να την δω για να τους δώσω μια εικόνα που έφερα από τους Άγιους Τόπους. Με χαρά με δέχτηκε και μείναμε μαζί για μια ώρα περίπου. Η στάση μου μέχρι στιγμής όσον αφορά την οικογένεια που είχα καθημερινή επαφή μαζί τους και πολύ καλή σχέση, ήθελα όλο αυτό το διάστημα να είναι τόσο όσο. Και τι εννοώ μ' αυτό. Δεν μπορείς στον πόνο τους να είσαι συνέχεια εκεί αλλά δεν μπορείς να εξαφανιστείς επειδή έφυγε ο Παντελής.


Ο Παντελής Παντελίδης με τον Χάρη Λεμπιδάκη

Και μην ξεχνάτε ότι ο ρόλος του δημοσιογράφου παρά την φιλία και τον πόνο παραμένει για κάποιους που μπορεί να σε βλέπουν ως κατάσκοπο δίπλα στην οικογένεια. Και είχα ακούσει από κάποια άτομα δίκαια ή άδικα μομφές και κριτική. Αλλά όλα στο πρόγραμμα είναι και μέχρι ενός σημείου είναι σωστό. Η κυρία Αθηνά έχει πολλά αναπάντητα ερωτήματα. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες για όσα μου είπε χωρίς αναστολές. Απλά θέλει να μάθει την αλήθεια. Θέλει να διαψεύσει πολλά από όσα γράφτηκαν και ένα τελευταίο που έχω και την άδειά της να το μεταφέρω είναι αυτό που γράφτηκε σε Κυριακάτικη εφημερίδα ότι θα πάρουν ένα εκατομμύριο ευρώ από την ασφάλεια που είχε ο Παντελής.

Ο Παντελής είχε ασφάλεια νοσοκομειακή και όχι για θάνατο. Δεν ήθελε η μητέρα του να του κάνει ασφάλεια και να περιέχει μέσα και την περίπτωση θανάτου. Δεν μπορούσε να το φανταστεί ποτέ ότι θα γινόταν κάτι τέτοιο. Άρα αυτό που γράφτηκε δεν ισχύει. Κόσμος μπαίνει και βγαίνει από τα δυο μαγαζιά που έχουν. Είναι δίπλα τους.

Μαζί με τον Σταύρο τον σύζυγό της και τα δυο της παιδιά προσπαθούν να δουν την επόμενη μέρα με ψυχραιμία και με τον πόνο να τους διακατέχει και να είναι τρομερά δύσκολο να φύγει από την καρδιά τους. Μου τόνισε πάνω από πέντε φορές ότι θέλει να μιλήσουν αυτοί που ξέρουν.

Δεν είναι διατεθειμένη να βγει να μιλήσει αλλά αν δεν δικαιωθεί η μνήμη του παιδιού της δεν αποκλείεται να προχωρήσει. Τι να πει κάποιος εκτός από να έχουν δύναμη αυτοί οι άνθρωποι. Εγώ ήμουν δίπλα τους και διακριτικά θα παραμείνω. Και το τονίζω ότι έχω την έγκριση της κυρίας Αθηνάς που μεταφέρω κάποιες από τις σκέψεις της». 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ